Facebook Pixel Tα 6 βήματα για να γίνει σκλάβα στο κρεβάτι
Life
| 2013-12-18 11:44:00

Tα 6 βήματα για να γίνει σκλάβα στο κρεβάτι

Tα 6 βήματα για να γίνει σκλάβα στο κρεβάτι

Ενα από τα πράγματα που κάνουν μια γυναίκα να «ανάψει», είναι ένας άντρας που δίνει τις εντολές στο κρεβάτι. Οταν συμπεριφέρεσαι σαν άντρας, τότε και εμείς νοιώθουμε σαν γυναίκες...

Ποιός τα λέει αυτά; Η Shawna Lenee η οποία έχει δημιουργήσει το website 2 Girls Teach Sex, μέσα από το οποίο δίνει συμβουλές για καλύτερο σεξ και σήμερα μας μιλάει για την Κυριαρχία. Ή για το πως θα γίνεις αφέντης στο κρεβάτι. Και όπως λέει, αυτό το παιχνίδι μπορεί να κάνει μια γυναίκα να ικανοποιηθεί 100%.

Συνεχίζει:
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποτάξετε τη γυναίκα που έχετε δίπλα σας. Δείτε 6 από αυτούς που θα σας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο και ξεκινήστε απόψε!

1. Πάρτε τον έλεγχο
Μην της ζητάτε να κάνετε σεξ. Κάντε την κίνηση σας! ΕΣΕΙΣ θα πρέπει να είστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Ενας πολύ καλός τρόπος για να της δείξετε ότι έχετε τον έλεγχο είναι, τη στιγμή που την έχετε ανάψει, είσατε γυμνοί και έτοιμοι να το κάνετε, πείτε της ότι εκείνη, δεν είναι έτοιμη ακόμη.
Κάντε τον δύσκολο και πείτε της ότι θα πρέπει να σας παρακαλέσει, να σας ικετέψει για να το πάρει και τότε ίσως το δώσετε...
Στη συνέχεια πείτε της τι στάσεις να πάρει, πείτε της τι να λέει, πείτε της οτιδήποτε, αρκεί να φαίνεται ότι εσείς διατάζετε!
Κάντε την να φτάσει σε οργασμό με τη δική σας εντολή! Οταν δείτε ότι είναι έτοιμη να φτάσει, πείτε της να τελειώσει μόνο για εσάς. ‘Η αν αντέχεται, πείτε της ότι δεν επιτρέπεται να τελειώσει πριν δώσετε εσείς το ΟΚ. Και συνεχίστε να της το κάνετε μέχρι να δώσετε το ΟΚ.

2. Μιλήστε της βρώμικα
Το να γίνεται ο αφέντης της αποτυγχάνει, εάν επιλέξετε το σιωπηλό σεξ μαζί της!
Ξεκινήστε από νωρίς ... Αν είναι να συναντηθείτε με το κορίτσι σας αργότερα, τηλεφωνήστε της ή στείλτε της μήνυμα ότι έχετε όρεξη να της κάνετε πολύ... κακά πράγματα! Πείτε της να προετοιμαστεί γι αυτό...
Ηρθε η στιγμή που τα κορμιά σας έχουν ενωθεί και δεν ξέρετε τι να πείτε; Αρχίστε να της λέτε τι τις κάνετε και συνεχίστε λέγοντάς της τι θα της κάνετε.
Πείτε της τι στάση να πάρει. Ζητήστε της να σας μιλήσει βρώμικα, πείτε της ότι προστυχιά θέλετε, αλλά κρατήστε το «Σ αγαπώ» για κάποια άλλη φορά!

3. Πάρτε την άγρια!
Δεν μπορείτε να είστε ο αφέντης αν δεν την πάρετε άγρια και στα ίσα. Κρατήστε τις ευαισθησίες για κάποια άλλη στιγμή. Χρησιμοποιήστε τις στάσεις που σας επιτρέπουν να τη διατάζετε. Μια καλή αρχή μέχρι να προχωρήσετε στα επόμενα είναι το doggystyle.
Και μην μπερδεύετε το άγρια με το γρήγορα! Δεν χρειάζεται να χτυπιέστε σαν κομπρεσέρ! Απλά πάρτε την άγρια, γεμάτα και βαθιά..
Αλλά μην συγχέετε σκληρά με γρήγορη. Δεν χρειάζεται να χτυπάει μακριά σαν ένα κομπρεσέρ-ακριβώς την πλήρη, σκληρό και βαθιά.
Τραβήξτε της απαλά αλλά σταθερά τα μαλλιά της από το πίσω μέρος κοντά στις ρίζες, την χαστούκι ελαφρά στα πισινά, πετάξτε την πάνω στο κρεβάτι, κάντε ότι τις ξεσκίζετε τα εσώρουχα με τα δόντια σας!

4. Αφέντης σημαίνει
Γίνε ο κυρίαρχος και πες της σε ποια στάση θέλεις να την πάρεις.
Μίλα της πρόστυχα και θα την τρελάνεις.
Πάρ την άγρια και θα απογειωθεί.
Τότε θα την δεις να χάνει απολύτως τον έλεγχο και να γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια σου.

5. Προσοχή
Η κυριαρχία ή η υποταγή για ένα ζευγάρι μπορεί να σημαίνει εντελώς διαφορετικά πράγματα από ότι σε ένα άλλο.
Εάν έχετε ένα βαρετό, ήσυχο, ιεραποστολικό σεξ, με τα φώτα σβυστά για τα τελευταία 15 χρόνια, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην πάρετε φόρα για να τα κάνετε όλα πολύ γρήγορα. Αλλοιώς μπορεί να την κάνετε να αισθανθεί άβολα και να χάσετε το παιχνίδι και την απόλαυση...
Αν λοιπόν χρειάζετε ξεκινήστε με απλά και σταθερά βήματα. Στην πορεία και καθώς και οι δύο θα αισθάνεστε πιο άνετα, προσθέστε και άλλα πράγματα και θα το διακεδάζετεττ περισσότερο.

6. Κυριαρχία δεν σημαίνει ταπείνωση!
Η κυριαρχία ή υποταγή σημαίνει να είναι όλα υπό έλεγχο και να λες στη γυναίκα που έχεις δίπλα σου τι θέλεις να σου κάνει. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να την ταπεινώσεις, να την κάνεις να αισθανθεί άβολα και να είσαι υπερβολικά σοβαρός.
Ενα από τα πράγματα που θα αγαπήσει είναι όταν ο άντρας παίζει και είναι αυθεντικός σε αυτό. Και για τον άντρα μετράει περισσότερο να ξέρει ότι η γυναίκα απολαμβάνει να την υποτάσσει μέσα από το παιχνίδι για να της ζητήσει χωρίς δισταγμούς αυτά που θέλει και να ξέρει ότι του τα δίνει επειδή αισθάνετα άνετα και ασφαλής.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags