Facebook Pixel Τα κάλαντα των οπαδών!
| 2013-12-24 17:46:00

Τα κάλαντα των οπαδών!

Τα κάλαντα των οπαδών!

Μέρες που είναι, ο σκύλος σας παρουσιάζει τα χριστουγεννιάτικα συνθήματα των φανατικών φιλάθλων, οι οποίοι δεν βάζουν φραγμό στην αθυροστομία τους

Οι γιορτές των Χριστούγεννων θεωρούνται άγιες ημέρες. Οι οικογένειες σμίγουν ενώ τις παραμονές των μεγάλων εορτών, είθισται, σύμφωνα με την παράδοση, τα παιδιά να ψάλλουν τα κάλαντα.

Την... παράδοση ακολουθούν και οι οπαδοί στα ματς που πραγματοποιούνται μέσα στις γιορτές. Τι κάνουν; Διασκευάζουν τα κάλαντα και λένε τα δικά τους χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα οποία όμως είναι μέσα στην αθυροστομία! Ούτε τις άγιες μέρες δεν φοβούνται οι αθεόφοβοι οπαδοί και δεν σταματούν να... μπινελικώνονται ασύστολα.

Ο σκύλος λοιπόν βρήκε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά κάλαντα των οπαδών. Μην απορήσετε γιατί τοποθετήσαμε παπάκια στις βρισιές. Διαφορετικά θα μας βάζατε πιπέρι στο πληκτρολόγιο...

Οι περισσότεροι οπαδοί συνηθίζουν να διασκευάζουν τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς. Οι Ολυμπιακοί λοιπόν τραγουδούν«αρχιμηνιά και αρχιχρονιά Βαρδινογιάννη π@@@@@ και μές και με τη λεωφόρο, θα σας σκίσουμ τον κ@@@@. Άγιος Βασίλης μ@@@@πανα θα τρέχετε. Σ'Αγί, σ'Αγίους και Γλυφάδα, ξύλο σ'όλη την Ελλάδα». Ένα παλαιότερο έλεγε, «τρίγωνα κάλαντα μες στη γειτονιά στους -5 θα σε βρει και η πρωτοχρονιά! Άστρο φωτεινό θα βγει γιορτινό, την έκανε ο Πατέρας, πάει και ο Βγενό! Μες στη σιγαλιά ανοίγει η αγκαλιά, πελάτη σ έχω «βάζελε» από πολύ παλιά. Τρίγωνα κάλαντα στο μικρό χωριό πρωτάθλημα και κύπελλο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Τριγωνα κάλαντα μέσα στο wc χέστηκε από τον φόβο του ο Τζιμπριλ Σισε...!

Όσο για τους Παναθηναϊκούς, παλαιότερα, όταν η ομάδα μεγαλουργούσε στο Τσαμπιονς Λιγκ έλεγαν: «Να τα πούμε; ΠΑΟ Ολέ Ολέ Ολέ, ΠΑΟ Ολέ, Ολέ, Ολέ. Στο MEGA, στο MEGA το κανάλι, θα μας βλέπετε και πάλι». Αργότερα επινόησαν το «Άγιος Βασίλης έρχεται, στη Λεωφόρο στέκεται και δώρο στο Λιμάνι, ένα καναπέ θα κάνει».

Οι ΠΑΟΚτσήδες τα βάζουν με τους συμπολίτες τους Αρρειανούς και τραγουδούν: «Άγιος Βασίλης έρχεται κι απ'την στολή του κρέμεται ένα ασπρόμαυρο π@π@ρι για τον π@στ@ρ@ τον Άρη». Απ'τη μεριά τους, οι φίλοι του Άρεως τραγουδούν τα τρίγωνα κάλαντα. Κάπως έτσι: «Τρίγωνα, κάλαντα μες την Τσιμισκή, γ@μι@τ@ι η μανούλα του κάθε ΠΑΟΚτζή, ε!».

Οι πιο... αθεόφοβοι οπαδοί είναι, όπως φαίνεται, οι ΑΕΚτζήδες. Τα κάλαντά τους, απλά δεν υπάρχουν, αφού κατηγορούν τον θεάνθρωπο ότι επιδίδεται σε άσεμνες πράξεις. «Αρχή μηνιά και αρχή χρονιά, θα σας γ@μ@σ@με ξανά, τις μάνες και τα αδέρφια, μέσα εδώ, μέσα εδώ στη Φιλαδέλφεια. Αρχή που βγήκε ο Χριστός, Original φανατικός, στα γήπεδα γυρνάει και τις μάνες σας γ@μ@@ι», τραγουδάνε.

Ως γνωστόν, στην Ελλάδα υπάρχει μία ιδιαίτερη κατηγορία οπαδών που αυτοαποκαλούνται... αντιολυμπιακοί. Αυτοί λοιπόν τραγουδούν το «πάει ο παλιός ο χρόνος», στέλνοντας κατάρες στους Ολυμπιακούς. Πώς πάει το τραγουδάκι;«Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά... καλή χρονιά, καλή χρονιά και Ηπατίτιδα σ'ολο τον Πειραιά. Καλή χρονιά, καλή χρονιά και να κολλήσετε και ανεμοβλογιά», λέει το σύνθημα.

Καραφλιάσατε έτσι; Με τόσα μπινελίκια και καντήλια που πέφτουν στα γήπεδα, απορούμε γιατί ο θεός δεν έχει ρίξει ακόμα, φωτιά να μας κάψει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags