Facebook Pixel Δοκιμάζουν Ελληνοαμερικανό επιθετικό ΑΕΚ – Παναθηναϊκός!
| 2011-04-10 08:36:00

Δοκιμάζουν Ελληνοαμερικανό επιθετικό ΑΕΚ – Παναθηναϊκός!

Δοκιμάζουν Ελληνοαμερικανό επιθετικό ΑΕΚ – Παναθηναϊκός!

Τον νεαρό Ελληνοαμερικανό επιθετικό, Πίτερ Δάλογλου, θα δοκιμάσουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Ο Δάλογλου είναι από το πανεπιστήμιο του Delaware Valley και αναμένεται να έρθει την προσεχή εβδομάδα στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί πρώτα από την "Ένωση" και έπειτα από τον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης είναι μόλις 1,69 μ., αλλά έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν από την ΑΕΚ, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε λόγω τραυματισμού.

Αντιθέτως, οι «πράσινοι» έχουν «τσεκάρει» τον παίκτη μέσω βίντεο.

«Η ΑΕΚ μου είχε πει να επιστρέψω (σ.σ. στην Ελλάδα) όταν γίνει καλά το πόδι μου. Παίζουν πολύ γρήγορα εκεί και παρά το γεγονός ότι δυσκολευόμουν λίγο, κατάφερα να ακολουθήσω το πρόγραμμά τους. Εμείς εδώ παίζουμε πολύ διαφορετικά, πιο δυνατά. Εκεί είναι πιο φινετσάτο το παιχνίδι», τόνισε ο Δάλογλου στην επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου της Μινεσότα, με τον προπονητή του, Ντέιβ Κίρσχενμαν, να συμπληρώνει:

«Είμαι αγχωμένος να δω πώς θα τα πάει. Έχει μεγάλες δυνατότητες και ξέρω ότι έχει προπονηθεί πολύ σκληρά για αυτό. Η φυσική του θέση είναι στην κορυφή της επίθεσης, αλλά για εμάς έπαιζε παντού. Είναι αρκετά ευκίνητος και ξέρει πολύ καλά το άθλημα. Δεν είναι παίκτης που βασίζεται στη δύναμη. Είναι τεχνίτης και για τον λόγο αυτόν δε νομίζω ότι θα αποτελέσει πρόβλημα το ύψος του».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags