Και αφού κάποια στιγμή είχαν (ψιλό)καταλήξει ότι το μέγεθος δεν μετράει, μια έρευνα του πανεπιστημίου της Σκωτίας υποστηρίζει τώρα ότι το μέγεθος του πέους μετράει σε κάποιες γυναίκες και σε ορισμένους τύπους οργασμών.

Η έρευνα λέει λοιπόν ότι πολλές γυναίκες που έχουν κολπικούς οργασμούς απαντούν ότι τους ενδιαφέρει το όργανο να είναι μεγάλο γιατί λόγω της ανατομίας του τελειώνουν πιο εύκολα. Αντίθετα οι γυναίκες που έχουν κλειτοριδικό οργασμό δεν ενδιαφέρονται τόσο για το μέγεθος.

Ομως το πρόβλημα είναι πως ακόμα και αυτός ο διαχωρισμός των γυναικείων οργασμών δεν είναι κάτι το στάνταρ. Αλλοι υποστηρίζουν πως ο οργασμός είναι ένας και δεν έχει... υποκατηγορίες και άλλοι επιστήμονες λένε πως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στον κλειτοριδικό και στον κολπικό... Χάος δηλαδή.

Πάμε όμως πίσω στην έρευνα...

Η ομάδα του πανεπιστημίου ρώτησε 323 γυναίκες για διάφορα πράγματα όπως πως έκαναν σεξ με τους παλιούς τους γκόμενους και πως είναι τώρα η σεξουαλική τους ζωή. Και φυσικά «έπεσε» και η «καυτή» ερώτηση: «Το μέγεθος μετράει και πόσο ρόλο παίζει στο να σας ικανοποιεί;»

Για να δώσουν κάποια στάνταρ σε ότι αφορά το μέγεθος είπαν στις γυναίκες ότι το μέτριο πέος θα θεωρήσουν ότι είναι γύρω στα 15 εκατοστά. Από τις 323 οι 160 γυναίκες απάντησαν ότι τελειώνουν μόνο με κολπικό οργασμό και το 34% είπε ότι προτιμά το μεγάλο πέος, το 60% απάντησε ότι το μέγεθος δεν παίζει κανένα ρόλο (τι μεγάλο, τι μικρό...) και το 6% είπε ότι με το μεγάλο πέος είχαν προβλήματα στο σεξ και πως προτιμούσαν το μικρότερο.

Πηγή: 69magazine.gr