Facebook Pixel Bγαλμένο από deja vu!
Life
| 2011-04-10 21:04:00

Bγαλμένο από deja vu!

Bγαλμένο από deja vu!

Το σκηνικό της αναμέτρησης του πρώτου γύρου επαναλήφθηκε στην Καβάλα, με τη φιλοξενούμενη Ξάνθη να προηγείται, τη γηπεδούχο μακεδονική ομάδα να ισοφαρίζει στο δεύτερο ημίχρονο (1-1) και τη Σκόντα να μένει με δέκα παίκτες στο τέλος του αγώνα.

Με το… καλησπέρα της αναμέτρησης η Ξάνθη ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ με την κοντινή προβολή του Καζάκη στο πρώτο λεπτό. Αυτό αφύπνισε τους παίκτες της Καβάλας, που ανέβηκαν, αλλά δεν κατάφεραν κάτι το σπουδαίο τουλάχιστον μέχρι τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 11’, με τον Ρίος να πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή και τον Λυμπερόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ. Ωστόσο, η Σκόντα έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε δυο λεπτά σπατάλησε άλλες δυο καλές ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα, στο 24’ ο Καζάκης βγήκε μόνος του με τον Γκαλίνοβιτς, αλλά ο Κροάτης γκολκίπερ είπε όχι στο πλασέ του, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό δεν ανησύχησε στο δυνατό σουτ του Πόι. Η επόμενη επίσκεψη των «αργοναυτών» στα καρέ του Λυμπερόπουλου ήταν στο 28’, όταν ο Αμπντούν έκανε ωραία ενέργεια από πλάγια, μπήκε στην περιοχή κι έκανε το σουτ και τον τερματοφύλακα της Ξάνθης να μπλοκάρει την μπάλα δίχως πρόβλημα. Στο 30’ ένα πλασέ του Ντουγκλάο απέκρουσε και πάλι ο Λυμπερόπουλος, ενώ στο 32’ οι Καβαλιώτες πέτυχαν την ισοφάριση, όμως η βοηθός Φώσκολου υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ.

Ο Αμπντούν γύρισε ωραία στον Ντουγκλάο και αυτός από κανονική θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε. Οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη πήραν τα… πάνω τους και συνέχισαν να ασκούν πίεση στη Ξάνθη και να δημιουργούν φάσεις. Στο 35’ ο Λυμπερόπουλος είπε και πάλι όχι στον Ρίος, ο οποίος ήταν ίσως ο καλύτερος της μακεδονικής ομάδας, και στο 39’ δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει το σουτ του Καρντόσο αρκετά έξω από την περιοχή. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με ένα σουτ του Ρίος στο 44’, το οποίο δεν είχε καμία τύχη και κόντραρε πάνω στα σώματα.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags