Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντάριο Ζάχορα:
Για την νίκη επί του Πιερικού με σκορ 6-0:
“Ελπίζω να συνεχίσουμε την καλή πορεία. Μετράει ότι σκόραρα αλλά μετράει πολύ παραπάνω ότι κερδίζουμε”.
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του κυπέλλου:“Περιμένουμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι αλλά ήμασταν άτυχοι. Τώρα θα πρέπει να παίξουμε πάλι καλά και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι”.
Για τον τρόπο με τον οποίο θα παίξει ο Ηρακλής στην Τούμπα:“Δεν θα αλλάξουμε τίποτα. Παίζουμε με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις αναμετρήσεις. Θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Απέναντι στον Πιερικό είχαμε το απίστευτο ρεκόρ του 80-20 κατοχή. Μπορεί να ισχυριστεί κάποιος πως ο Πιερικός δεν έχει μεγάλη ποιότητα όμως αυτό δεν έχει σημασία γιατί πλέον μπορούμε και ελέγχουμε τα παιχνίδια. Τον ρυθμό θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε και μέσα στην Τούμπα. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας”.
Για το αν θα επηρεάσει τους παίκτες του Ηρακλή η ατμόσφαιρα στην Τούμπα:“Θα μας επηρεάσει όμως με την καλή έννοια. Ένα ένθερμο κοινό σου δίνει κίνητρο. Από εκεί και πέρα θα παίξουμε με την καρδιά μας μέσα στην Τούμπα για να πάρουμε ότι καλύτερο. Θα ήταν ευτύχημα να γίνει ο αγώνας με οπαδούς και των δύο ομάδων όμως κάτι τέτοιο δεν γίνεται”.
Για την φυγή του Γιάρολιμ:“Ο Γιάρολιμ μας βοήθησε και θα μας λείψει πολύ. Είμαστε μια ομάδα και μια οικογένεια. Είναι ευχάριστο που πάει σε μια ομάδα που θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ. Του εύχομαι καλή επιτυχία και τον ευχαριστώ για την βοήθεια που μας έδωσε”.