Facebook Pixel «Ρονάλντο στην Μίλαν; Γιατί όχι!»
| 2011-04-12 14:08:00

«Ρονάλντο στην Μίλαν; Γιατί όχι!»

«Ρονάλντο στην Μίλαν; Γιατί όχι!»

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημόσια ότι θέλει να φέρει στο Σαν Σίρο το καλοκαίρι τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Ιταλός πρωθυπουργός παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό και υποσχέθηκε στους φίλους της ομάδας πως αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα, τότε την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο θα κάνει τουλάχιστον δύο ηχηρές μεταγραφές, ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να αγοράσουν τον Πορτογάλο διεθνή άσο.

«Ο Ρονάλντο στην Μίλαν; Γιατί όχι, όλοι έχουν όνειρα και μερικές φόρες γίνονται πραγματικότητα. Αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα φέτος τότε θα κάνουμε μία η δύο μεγάλες μεταγραφές το καλοκαίρι. Νομίζω ότι αν φέρουμε το Ρονάλντο όλοι στην ομάδα θα είναι πολύ χαρούμενοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Καβαλιέρε».

Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο Ζοσέ Μουρίνιο σε περίπτωση που στην «βασίλισσα» αποφασίσουν τελικά να πουλήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει απειλήσει τους Ισπανούς με παραίτηση αν συμβεί κάτι τέτοιο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags