Facebook Pixel "Εγώ έριξα χυλόπιτα στον Ολυμπιακό"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-02-01 15:00:00

"Εγώ έριξα χυλόπιτα στον Ολυμπιακό"! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Εγώ έριξα χυλόπιτα στον Ολυμπιακό"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιο νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι απέρριψε τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο; Η δήλωση, που θα προκαλέσει, στο βίντεο!

Φωτιές άναψε ο Μπίμπρας Νάτχο που δήλωσε ότι είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό αλλά προτίμησε να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ!

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξή του στο κανάλι του ΠΑΟΚ...

Για το αν κατάλαβε πόσο σπουδαίο ήταν για τους φιλάθλους να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Ίσως μετά το πρώτο παιχνίδι μου με την ομάδα καταλάβω την αγάπη τους για την ομάδα".

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω γι΄αυτό το κοινό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, όλοι μαζί να πάμε ένα μικρό βήμα παραπάνω".

Για το πρώτο καλωσόρισμα από τον κόσμο στον αγώνα με τον Απόλλωνα: "Πρώτα απ΄ όλα πολλά ευχαριστώ, ήταν καταπληκτικό, δεν ένιωθα τίποτα όταν έμπαινα στο γήπεδο. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος, ευχαριστώ πάρα πολύ".

Για την πρώτη εντύπωσή του από την Τούμπα: "Θέλω να δω γεμάτο αυτό το γήπεδο. Μετά θα σας πω πιο πολλά".

Για την πρώτη εντύπωση από την ομάδα και τους νέους συμπαίκτες του: "Καλή, πολύ καλή. Όταν κερδίζεις 3-0 είναι πάντα καλό και ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και όλοι μαζί να προχωρήσουμε".

Για το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί: "Ελπίζω στο επόμενο ματς".

Για τις ομάδες που τον πολιόρκησαν και τις προσφορές που είχε τις τελευταίες μέρες πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: "Είχα προτάσεις από ομάδες στην Ευρώπη και από μία στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να με προσεγγίσει να πάω στην Αθήνα, αλλά προτίμησα τον ΠΑΟΚ".

Για τη δήλωση που έκανε στο Ισραήλ ότι πάει εκεί που του λέει η καρδιά του: "Ακούω μόνο την καρδιά μου. Όταν ήρθα εδώ αισθάνθηκα σαν να είμαι σε οικογένεια. αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν αισθάνεσαι καλά όλα πάνε καλά". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags