Facebook Pixel «Οι προκρίσεις κερδίζονται στα παρκέ, όχι με ανήθικους πλειστηριασμούς»
| 2014-02-01 22:13:00

«Οι προκρίσεις κερδίζονται στα παρκέ, όχι με ανήθικους πλειστηριασμούς»

«Οι προκρίσεις κερδίζονται στα παρκέ, όχι με ανήθικους πλειστηριασμούς»

Την αντίδραση του βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ προκάλεσε η είδηση ότι η εθνική μπάσκετ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κερδίζοντας στον οικονομικό πλειστηριασμό για τη θέση που διοργάνωσε η FIBA.

O Τέρενς Κουίκ σε δήλωσή του το Σάββατο τόνισε ότι «οι προκρίσεις κερδίζονται στα παρκέ και όχι με το σύστημα "βάλτε τώρα που γυρίζει" που εμπλέκει τον αθλητισμό και το έμβλημα της Ελλάδος με ανήθικους πλειστηριασμούς».

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. επαναλαμβάνει το ερώτημα που είχε θέσει για το πού βρέθηκαν τα χρήματα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) για να πληρωθεί στην FIBA το αντίτιμο για τη θέση συμμετοχής στο επόμενο Μουντομπάσκετ.

«Χαίρομαι που θα δω την Εθνική μας να αγωνίζεται στους τελικούς της Ισπανίας. Φυσικά και θα είμαι στο πλευρό των παικτών μας στην προσπάθεια για την κατάκτηση της μέγιστης δυνατής θέσης. Τα παιδιά με την τιμημένη φανέλα, δεν φταίνε σε τίποτα για τις άθλιες χρηματικές μεθοδεύσεις της FIBA, τις οποίες ασπάστηκε και αποδέχθηκε η ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, με τα όποια ρεαλιστικά ή μη επιχειρήματα που επικαλείται. Αλλά ότι βαφτίζεται νόμιμο, είναι ηθικό; Τεράστιο θέμα και στον αθλητισμό και στην πολιτική» ανέφερε ο Τέρενς Κουίκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags