Το ενδεχόμενο διεξαγωγής του ματς κανονικά στο γήπεδο της Ραφήνας δεν έχει αποκλειστεί, ωστόσο, την δεδομένη στιγμή δεν είναι και το πιο πιθανό, λόγω των αντικειμενικών δυσκολιών που προκύπτουν, όσον αφορά την φιλοξενία μιας ομάδας όπως η Ένωση. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε περίπτωση που τελικά αποφασιστεί να διεξαχθεί εκεί το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι προσανατολίζονται να εκδώσουν 200 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών τους και μόλις 800 για αυτές των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Τις τελευταίες μέρες είχαν γίνει σκέψεις για το γήπεδο του Μαραθώνα, ωστόσο τελικά αυτή η λύση απορρίφθηκε έπειτα από επιθεώρηση που έγινε (πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε και επίσκεψη του Νίκου Λυμπερόπουλου, από πλευράς της ΑΕΚ).

Σήμερα υπήρξαν νέες επαφές μεταξύ της ΑΕΚ, της Θύελλας, της ΕΠΟ, αλλά και της Αστυνομίας και οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο προσκήνιο έχει έρθει ως πιθανή λύση και το γήπεδο του Μενιδίου (στο οποίο η ΑΕΚ έδωσε τον εκτός έδρας αγώνα της με τον Αστέρα Βάρης), που ανήκει στην ίδια Ένωση με την Ραφήνα. Κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας αναμένεται να υπάρξουν νέες επαφές, με στόχο όλων των εμπλεκόμενων το θέμα να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το πολύ μέχρι την Πέμπτη...