Όπως ανακοίνωσε η ψηφιακή πλατφόρμα: «Η Εθνική Ελλάδας θα αγωνιστεί στα παρκέ της Ισπανίας και o ΟΤΕ TV θα είναι εκεί για να μεταφέρει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στα μεγαθήρια του παγκόσμιου μπάσκετ, συνεχίζοντας το δρόμο που χάραξε από το 2013, με τη μετάδοση των αγώνων του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου της στη Σεβίλλη, ώστε να αποφύγει την οικοδέσποινα Ισπανία, με τον όμιλο της οποίας θα διασταυρωθεί στη δεύτερη φάση, στη Μαδρίτη. Μεγάλοι αντίπαλοί της για την κορυφή, θα είναι η Αργεντινή και η Κροατία.

Με την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Εθνική Ελλάδας εξασφάλισε και τη συμμετοχή της στο Ευρωμπάσκετ της Ουκρανίας το 2015, το οποίο επίσης θα καλύψει ο OTE TV σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, μόνο για τους συνδρομητές του».

Επίσης, έγινε γνωστό πως ο ΟTE TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα τα δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων της Dream Team, κατά την προκριματική φάση.