Facebook Pixel Ποιους (δεν) θα βάλει ο Ρήγας στο ΟΑΚΑ
Μπάσκετ
| 2014-02-14 19:02:00

Ποιους (δεν) θα βάλει ο Ρήγας στο ΟΑΚΑ

Ποιους (δεν) θα βάλει ο Ρήγας στο ΟΑΚΑ

Ο Λαμόνικα; Βγήκε εκτός λίστας γιατί σφύριξε στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μάλαγα. Ο Αρτεάγκα; Κι αυτός τέθηκε νοκ άουτ επειδή ήταν στην τριάδα του ΣΕΦ, στο ματς Ολυμπιακός - Εφές.

Ποιοι θα σφυρίξουν το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ; Οι διαιτητές είναι το αγαπημένο θέμα συζήτησης στην Ελλάδα, τόσο αγαπημένο όσο σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης. Στο μπάσκετ τουλάχιστον.

Λοιπόν, στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει ΚΕΔ και κλήρωση, υπάρχει ορισμός, πάλι από έναν Ελληνα, τον Κώστα Ρήγα. Και τα φώτα θα πέσουν αναγκαστικά πάνω του, όπως έχει συμβεί και άλλες φορές.

Αλήθεια, ποιους θα επιλέξει ο Ελληνας για τον ελληνικό εμφύλιο; Πάντως όχι Ελληνες διαιτητές, παρότι στο παρελθόν σε ισπανικό εμφύλιο είχε επιλεγεί γηγενής. Προφανώς δεν θα μπει σε τέτοια διαδικασία ο Ρήγας, άρα μπορεί να μην ξέρουμε ποιοι θα παίξουν, αλλά ξέρουμε ποιοι δεν θα παίξουν. Οι Ελληνες και οι Αρτεάγκα, Λαμόνικα, που σφύριξαν την Πέμπτη. Και δεν επιτρέπεται να σφυρίξουν σε δύο συνεχόμενα ματς ίδιας ομάδας.

Ποιους θεωρεί πιθανότερους ο σκύλος; Το λαγωνικό μου έκανε μια μίνι επεξεργασία σε συνδυασμό με έρευνα και εκτιμήσεις... ειδικών και έβγαλε μια λίστα υποψηφίων: Οι Σέρβοι Μπελόσεβιτς και Γιόβσιτς, ο Ισπανός Ιερεζουέλο, ο Γάλλος Βιατόρ, ο Ιταλός Τσέρεμπουκ, ο Ουκρανός Ρίζικ, ο Λετονός Λάτισεφ και ο Γερμανός Λοτερμόσερ είναι οι πιθανότεροι... Ο Γερμανός - από τους πλέον ανθέλληνες - είναι ο ιδανικός για να μοιράσει το καρπούζι στη μέση και μαζί με τον Τσέρεμπουκ και τον Γιόβσιτς είναι τα φαβορί.

Α, ο σκύλος δεν θα μείνει εδώ. Στο επόμενο κείμενο ο σκύλος θα σας αναλύσει τους... αγαπημένους των δύο ομάδων... Οχι, για να ξέρετε τι βλέπετε και να μην σας νομίζουν για... γατάκια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags