Facebook Pixel Της αξίζει πολύ περισσότερος...
| 2014-02-17 18:35:00

Της αξίζει πολύ περισσότερος...

Της αξίζει πολύ περισσότερος...

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει ένα...δεδομένο από τα φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. 

*** Δεν θέλω στο σημερινό μου κομμάτι να μπω στη διαδικασία «γιατί και πως». Ούτε να κρίνω, ούτε να κατακρίνω.

*** Βεβαίως και υπάρχουν εξηγήσεις, αιτίες κι αφορμές. Κι όλες είναι σεβαστές. Απλά δεν έχω τη διάθεση να μπω σήμερα σε αυτό το τρυπάκι. Γιατί είναι και μεγάλη ιστορία.

*** Απλά μία διαπίστωση θέλω να κάνω. Χωρίς ούτε καν να την χαρακτηρίσω. Όμως, είμαι βέβαιος ότι ουδείς θα διαφωνήσει μαζί μου.

*** Λέω λοιπόν, μετά από 13 παιχνίδια πρωταθλήματος του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, ότι αυτή η ομάδα, αλλά και τα παιχνίδια της αυτά καθ΄εαυτά, δεν αξίζουν τον μέσο όρο των 16.000 εισιτηρίων ανά ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

*** Το ξέρω ότι έχει σχεδόν τα διπλάσια εισιτήρια από τον ΠΑΟ, που «γύρισε στο σπίτι του», όπως μας έλεγαν πανηγυρίζοντας το καλοκαίρι. Αλλά και 3.000 εισιτήρια μέσο όρο πάνω από τον ΠΑΟΚ, που μας έλεγαν με στόμφο ότι…«έρχεται». Δεν με ενδιαφέρει.

*** Ούτε καν το πάω στο ότι ο Ολυμπιακός θριαμβεύει στο πρωτάθλημα, πάει για νταμπλ και είναι στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο ολόκληρη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

*** Λέω ότι για μία ομάδα στην οποία βλέπεις κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι της στο Καραϊσκάκη τέσσερα γκολ (!!!), κυρίως να βάζει και... που και που να τρώει και κανένα, τα 16.000 εισιτήρια είναι λίγα. Αξίζει στην ίδια την ομάδα, αλλά και γενικότερα στα παιχνίδια της, περισσότερο κόσμο.

*** Είναι παραστάσεις αυτές στο Καραϊσκάκη, για να θυμηθούμε και λίγο το θέατρο, που δεν συγκεντρώνουν τους θεατές που θα έπρεπε...

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags