Ωστόσο αυτό που πέτυχε στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του, Μότζι Μίριμ με αντίπαλο την Πιρακικάμπα, του έδωσε τη δυνατότητα να σημειώσει ένα ακόμα σπάνιο ρεκόρ: Αυτό του να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι συμπαίκτης με τον γιο του!

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ξεχωριστή ημέρα στη ζωή μου όπου μπόρεσα να παίξω μαζί με τον γιο μου Ριβάλντο τζούνιορ σε έναν επίσημο παιχνίδι. Το παιχνίδι έληξε 1-1 αλλά αυτή η ημέρα είναι ιστορική. Ευχαριστώ Θεέ μου για ό,τι έκανες και κάνεις στη ζωή μου», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, ο μεγάλος Ρίμπο.


Ο Βραζιλιάνος άσος που αγωνίζεται στην ομάδα στην οποία είναι και πρόεδρος, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ` κατηγορίας της Βραζιλίας, πέρασε ως αλλαγή στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης και αγωνίστηκε στο πλάι του υιού του, Ριβαλντίνιο, εκπληρώνοντας έτσι κι ένα μεγάλο του όνειρο. Κάτι που λίγοι έχουν καταφέρει και για το λόγο αυτό, το 3pointmagazine επιχειρεί ένα αφιέρωμα ανάδειξης των πλέον χαρακτηριστικών περιπτώσεων.

Χένρικ Λάρσον/ Τζόρνταν Λάρσον
Κάτι παρόμοιο όμως έγινε και στην ομάδα που αγωνίζεται ο 16χρονος Τζόρνταν Λάρσον. Ο λόγος για τη Χέγκαμποργκ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας του σουηδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, στην οποία ανήκει ο γιος του σπουδαίου πρώην διεθνούς Σουηδού επιθετικού, Χένρικ Λάρσον. Διαβάστε το υπόλοιπο αφιέρωμα στο 3pointmagazine.gr