Facebook Pixel Μετά τον Ρομπέρτο, ποιος;!
| 2014-03-03 20:36:00

Μετά τον Ρομπέρτο, ποιος;!

Μετά τον Ρομπέρτο, ποιος;!

Διαβάστε αποκλειστικά στο sportdog για το ποιος θα είναι ο επόμενος μετά τον Ισπανό τερματοφύλακα, του οποίου η ανανέωση θα γίνει... ανακοίνωση στο Καραϊσκάκη!

Οι... αυτάρες του Sportdog Penalty έπιασαν σούπερ θεματάρα!

Η στήλη ήταν που αποκάλυψε πως η ρήτρα αγοράς του Ιβάν Μαρκάνο δεν είναι μεγάλη (για την ακρίβεια 1,5εκ.¤), αλλά και την εισήγηση του Μίτσελ για παραμονή του Ισπανού αμυντικού.

Το νεότερο έχει να κάνει με τη πρόσφατη διαπράγματευση που έγινε μεταξύ του Ολυμπιακού, δηλαδή του Γιάννη Βρέντζου και του μάνατζερ Ινιάκι Ιμπάνιεθ, για τις αποδοχές του 26χρονου στόπερ!

Ο Μαρκάνο απο τη Ρούμπιν παίρνει καθαρά 1,5 εκ.¤ ετησίως, στο Λιμάνι δεν του δίνουν αυτά τα λεφτά, αλλά τα καλύπτουν με plus χρόνια στο συμβόλαιο!

Βέβαια μαζί με τα bonus ο Ισπανός μπορεί να πλησιάζει το 1 εκ.¤ ενώ ποντάρουν και στη δεδομένη επιθυμία του να μείνει στους "ερυθρόλευκους"...

Όλα, λοιπόν, δείχνουν ένα ακόμη (μετά την εξαγορά του Ρομπέρτο)... happy end για τον Ολυμπιακό, το οποίο ίσως ανακοινωθει και μετά την ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!!

Εκτός των άλλων, στον Πειραιά ξέρουν πως αν προχωρήσουν στο Champions League και ο Μαρκάνο κάνει εμφανίσεις όπως της Τρίτης μάλλον θα..προκύψουν & άλλοι"μνηστήρες"!

Εν αναμονή λοιπόν!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags