Facebook Pixel "Ο Βαγγέλης παίζει μόνος του"
| 2011-04-15 12:49:00

"Ο Βαγγέλης παίζει μόνος του"

"Ο Βαγγέλης παίζει μόνος του"

O Kώστας Καίσαρης σχολιάζει την κατάσταση στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό που ευνοεί τον Ολυμπιακό.

Aναλυτικά το άρθρο του:

ΣΤΗΝ ΑΕΚ ψάχνουν για έξι εκατομμύρια γιούρο μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Τόσα περίπου θα μπουν στον Παναθηναϊκό με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Την ίδια ώρα λένε στην πιάτσα ότι ο Βαγγέλης έχει μίνιμουμ έτοιμα 150 εκατομμύρια.

Σε πρώτη ζήτηση. Κασούμπα. Δεν μιλάμε για δουλειές, για επιχειρήσεις, για τοποθετημένα και για ακίνητα. Λέμε για μετρητά και προς διάθεση. Οτι αύριο δηλαδή παρουσιάζεται μια ευκαιρία για ένα ντιλ και χρειάζονται πενήντα μετρητά. Σε πέντε λεπτά ο Βαγγέλης μπορεί να τα διαθέσει.

Και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι όσοι ψάχνονται για συνεργασίες αυτήν τη δύσκολη εποχή χτυπάνε την πόρτα του. Για να σπρώξουνε ένα κανάλι βήτα διαλογής ή να βρούνε χρηματοδότη σε εφημερίδα, για να μιλήσουμε σχετικά με τον Τύπο. Κυκλοφορεί μάλιστα έντονα ότι θα βγάλει καθημερινή αθλητική εφημερίδα ολυμπιακών φρονημάτων. Στον Παναθηναϊκό λεφτάδες υπάρχουνε. Τα λεφτά είναι που λείπουνε. Κανένας δεν θέλει πλέον να βάζει κι ο καθείς για τους δικούς του λόγους.

Για τον Βγενόπουλο είναι θέμα κρίσης. Για τον Παύλο είναι θέμα ηλικίας. Για τον Τζίγγερ είναι θέμα εγωισμού. Παίρνει μ' αυτόν τον τρόπο την εκδίκησή του. Κι αν στον Παναθηναϊκό έχουνε δυο τρεις παίκτες να σπρώξουνε για να τα φέρουνε βόλτα, ο Αδαμίδης στην ΑΕΚ είναι σε χειρότερη θέση κι από τον Παπακωνσταντίνου. Με τίποτα δεν βγαίνει ο λογαριασμός.

Κι αν η Ελλάδα έχει να βγάλει στο σφυρί ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, λιμάνια και αεροδρόμια, στην ΑΕΚ τι να πουλήσουνε; Ο Μανωλάς θέλει να φύγει όταν θα είναι ελεύθερος κι ο Σκόκο το πολύ πολύ να φέρει κανένα δίφραγκο. Είναι ηλίου φαεινότερον, λοιπόν, ότι ο Βαγγέλης παίζει μόνος του. Χωρίς αντίπαλο. Εχοντας εξασφαλίσει και τα λεφτά από το Τσάμπιονς Λιγκ είναι παντοδύναμος. Η υπεροπλία αυτή, μάλιστα, του δίνει όλη την άνεση να κάνει ψύχραιμες και μελετημένες κινήσεις.

Χωρίς άγχος και χωρίς πίεση. Ειδικότερα μάλιστα, όπως λέγαμε και τις προάλλες, όταν δείχνει ότι έμαθε γρήγορα το αντικείμενο. Οι επιλογές να σφουγγαρίσει Ντουντού και Ραούλ Μπράβο δείχνουν ποδοσφαιρική γνώση. Ειδικά μάλιστα μετά την απόφαση του Βαλβέρδε να μείνει, όλα για τον Βαγγέλη θα είναι εύκολα. Αν αυτήν τη σεζόν έβλεπε όλα τα ματς στο Καραϊσκάκη όρθιος και μέσα στα νεύρα, από την επόμενη θα είναι αραχτός στην πολυθρόνα με το ένα πόδι απάνω στο άλλο.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags