Αυτό το συναίσθημα που μόνοι όσοι το έχουν ζήσει μπορούν να το καταλάβουν, το ότι έχεις σε όλα τα μέρη του κόσμου έναν τουλάχιστον αδερφό, γίνεται ακόμη πιο υπέροχο και δυνατό όταν κάποια από όλα αυτά τα αδέρφια είναι ΜΑΖΙ εκτός εξέδρας και χωρίς χορτάρι και παρκέ για να τρέχουν και να ιδρώνουν πάνω οι αγωνιστικοί εκφραστές των ονείρων μας.

@ Ηταν μια μαγική βραδιά όπως είναι πάντα από τότε στο Ρόδον που για τους πιο πολλούς ήταν η αρχή αλλά και ακόμη πιο παλιά πριν μπει το «Γνήσια» πριν το Θύρα 21, στο Κάραβελ που ο αρχηγός ήταν φαντάρος και εμείς οι... σημερινοί σαραντοπενηντάρηδες ίσα που είχαμε ανακαλύψει την Θύρα 21 που εξελίχθηκε στην οργάνωση που έβαλε το οπαδικό κίνημα της ΑΕΚ για αρχή στον χάρτη και μετά στην κορυφή της συμπαράστασης και της πρωτοτυπίας. Πάντα το άγχος μου είναι περίεργο πριν από αυτές τις εκδηλώσεις. Δεν θέλω να είναι... τέλειες. Γιατί όπως την ΑΕΚ την αγαπήσαμε μέσα από τις νίκες και τις ήττες και την ORIGINAL με τα καλά και τα στραβά της έτσι και αυτές οι βραδιές πρέπει πάντα να θυμίζουν ότι γίνονται από οπαδούς και όχι από... εκπολιτιστικούς συλλόγους. Παρότι άγγιξε την τελειότητα δεν ήταν και να είναι καλά τα αδέρφια που έδωσαν τον τόνο.

@ Σε μια ιστορική λοιπόν καμπή για την αγαπημένη μας ομάδα αλλά και για την οργάνωση που χάρη σε αυτή εκτός όλων των άλλων κάποιοι γνωρίσαμε όλα τα γήπεδα και όλα τα αθλήματα η εκδήλωση προς τιμήν του αγαπημένου μας Αντον Ντόμπος, που θα του ταίριαζε ο χαρακτηρισμοός «Απόστολος της ΑΕΚ», έστειλε άλλο ένα μήνυμα. Οτι είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ερχόμαστε από παντού όπως είπε κι ο Πάνος που μπορεί να έχει διασκεδάσει όλες τις ομάδες με τα τραγούδια του αλλά είναι από τους λίγους που έχει δηλώσει όποτε του δόθηκε ευκαιρία πόσο ΑΕΚάρα είναι. Αυτή η ΕΝΩΣΗ που ήρθε τώρα στα πιο δύσκολα με τον ηγέτη μπροστά και όλους χωρίς εξαιρέσεις να ακολουθούν στο πλάι της ΑΓΑΠΗΣ μας είναι ο μόνος τρόπος για να σταθούμε στα πόδια μας αρχικά, να φτιάξουμε το ΣΠΙΤΙ μας, να επιστρέψουμε εκεί που είμαστε πάντα και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να μεγαλουργήσουμε. Και η ιστορία έχει δείξει πως όταν η ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ μεγαλουργεί όλος ο σύλλογος είναι κερδισμένος. Κερδισμένοι φυσικά θα είναι και όλοι οι σύνδεσμοι και πρώτη από όλους η ORIGINAL21.

@ Πάντα έτσι να είμαστε. Του χρόνου καλύτερα και του παραχρόνου καλυτερότερα. Προσωπικά μια ευχή να δώσω. Του χρόνου να είναι όσοι έλειψαν πρώτη φορά και βέβαια να είμαστε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ για να ξανανταμώσουμε. Με την μυρωδιά του καπνογόνου να μας μεθάει και τα συνθήματα να είναι τα πιο όμορφα τραγούδια του προγράμματος. ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Πηγή: aek365.com