Facebook Pixel «Συγκεντρωμένοι για την νίκη»
| 2011-04-15 16:51:00

«Συγκεντρωμένοι για την νίκη»

«Συγκεντρωμένοι για την νίκη»

Ανυπομονεί για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Μάρκο Κέσελ, ο οποίος θα αγωνισθεί αύριο για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό εναντίον του «τριφυλλιού», καθώς στον πρώτο γύρο ήταν τραυματίας.

Ο Σέρβος φόργουορντ έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και τόνισε πως θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει την νίκη. Επίσης, αναφέρθηκε και στον απρόσμενο τραυματισμό του Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς.

«Ήταν σίγουρα ένα σοκ ο τραυματισμός του Ράσο. Μιλάμε για έναν από τους πιο πολύτιμους παίκτες της ομάδας κι εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ», είπε αρχικά ο Κέσελ και πρόθεσε:

«Όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό τώρα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε όσοι είμαστε υγιείς, να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι απέναντι στον Παναθηναϊκό και να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό που θα έχουμε την ένθερμη υποστήριξη του κόσμου μας, που, απ’ ότι μαθαίνω, θα γεμίσει το ΣΕΦ».

Όσο για το αν υπάρχει επιπλέον πίεση σε ένα ντέρμπι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού, επεσήμανε: «Εγώ πιστεύω ότι την πίεση την μοιράζονται και οι δύο ομάδες. Η νίκη στον αγώνα αυτό θα μας δώσει ένα πολύ σπουδαίο πλεονέκτημα στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Γενικώς εμείς είμαστε ήρεμοι αυτές τις μέρες και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που είναι η νίκη επί του Παναθηναϊκού».

Σχετικά με τον τομέα, στον οποίο θα πρέπει ο Ολυμπιακός να δώσει ιδιαίτερη σημασία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Κατ’ αρχήν στη σκληρή μας άμυνα. Πρέπει να επιστρατεύσουμε αυτό το στοιχείο, έτσι ώστε να σταματήσουμε τους καλούς σουτέρ του Παναθηναϊκού, όπως είναι ο Νίκολας και ο Φώτσης. Μυστικά δεν υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τους γνωρίζουμε πολύ καλά κι εκείνοι το ίδιο. Περιμένω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, που θα το απολαύσουν όσοι αγαπούν το μπάσκετ».

Τέλος, μίλησε και για το πρώτο ντέρμπι του εναντίον του Παναθηναϊκού: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, γιατί αυτό θα είναι το παρθενικό μου ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και μάλιστα στην έδρα μας. Είναι ένα ματς που βγάζει πολλά συναισθήματα, όπως συμβαίνει με όλα τα μεγάλα ντέρμπι. Είμαι χαρούμενος που μετά από 1,5 μήνα είμαι απολύτως υγιής και προσφέρω πάλι τις υπηρεσίες μου στην ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags