Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στο κακό ξεκίνημα που είχε η ομάδα στο παιχνίδι, με τα λάθη που έκανε, τα οποία ωστόσο δεν στοίχησαν. Τέλος, ο 41χρονος προπονητής σχολίασε πως το σημαντικό είναι ότι σε τέτοια παιχνίδια ακόμα και αν η ομάδα του δεν παρουσιάζει καλή απόδοση, να παίρνει εντούτοις τους τρεις βαθμούς, γεγονός που τον άφησε χαρούμενο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου

«Ήρθαμε σήμερα στα Γιάννενα παίζοντας εναντίον μιας πολύς δύσκολης ομάδας. Δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΣ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης να κάνει φάσεις με τα λάθη που πραγματοποιήσαμε. Ομολογουμένως δεν ξεκινήσαμε καλά. Ωστόσο στην συνέχεια και μετά το δεκάλεπτο ισορροπήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε την κατοχή. Νομίζω ότι η κλάση του Ατζαγκούν έκρινε το παιχνίδι το οποίο είχε μέτριο θέαμα.

Δυσκολεύτηκαν οι δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο. Θέλαμε να κερδίσουμε και το σημαντικό είναι ότι ακόμα και αν δεν παίζουμε καλά να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς με τον ΟΦΗ».

Για το ποιος είναι ο στόχος στο πρωτάθλημα ο Αναστασίου ανέφερε: «Όπως έχω πει παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Συνεχίζεται η προσπάθεια μέχρι τέλους».