Οι φήμες για άμεση απόλυση του Ντέιβιντ Μόγιες γίνονται όλο και πιο έντονες στο Μάντσεστερ μετά τη βαριά ήττα από τη Λίβερπουλ (0-3). Μάλιστα, η βρετανική ιστοσελίδα "CaughtOffside" προχώρησε ακόμα περισσότερο το θέμα, αναφέροντας πως η τραγική εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι σκέφτονται να προχωρήσουν στην απομάκρυνση του Σκοτσέζου προπονητή από την τεχνική ηγεσία.

"Αγκάθι" στο "διαζύγιο" θα αποτελέσει η αποζημίωση του Μόγιες, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε 6ετές συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ, ωστόσο φαίνεται πως οι Γκλέιζερς σκέφτονται περισσότερο τις "πληγές" που δημιουργούνται στο γόητρο της ομάδας, παρά τα χρήματα που θα πρέπει να βγάλουν από τις τσέπες τους.

Την ίδια στιγμή, οι βρετανοί άρχισαν την ονοματολογία γύρω από τον αντικαταστάτη του Σκοτσέζου. Τα πρώτα ονόματα που γράφτηκαν είναι αυτά του Ολλανδού Λουίς Φαν Χάαλ, του Γερμανού Γιούργκεν Κλοπ της Ντόρτμουντ, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρατευτεί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να βγάλει τη χρονιά!