Facebook Pixel Κυπελλούχος με "κατάθεση ψυχής"
Άλλα Σπορ
| 2014-03-17 00:37:00

Κυπελλούχος με "κατάθεση ψυχής"

Κυπελλούχος με "κατάθεση ψυχής"

Στην ψυχή που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να φτάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου στο βόλεϊ στάθηκε ο Δημήτρης Καζάζης, μετά το τέλος του τελικού με την Κηφισιά στην Καλαμάτα.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Σμαραγδή, Στεφάνου και Βολουδάκη στη διάρκεια του αγώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μέσα από προβλήματα που προκύψανε τελευταία στιγμή, η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής και πήρε την πιο σημαντική νίκη μέχρι τώρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές μου, η ομάδα είναι στους στόχους της, πήραμε το Κύπελλο, αποκλειστήκαμε στην Ευρώπη από μία υπερδύναμη άσχετα αν πέρασε στα ψιλά και είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και θα δώσουμε όλο το βάρος εκεί. Με το καλό να ξεπεράσουμε όσα προβλήματα έχουμε γιατί έχουμε αρκετά και να έχουμε ένα καλό τέλος".

Για το που αφιερώνει τον τίτλο, είπε: "Αφιερώνω αυτό τον τίτλο στον γιό μου γιατί πέρυσι που πήραμε τρείς τίτλους δεν του αφιέρωσα κανένα και μου γκρινιάζει όλη την χρονιά. Επίσης σε ένα καλό μου φίλο που 'έφυγε' τώρα τελευταία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags