Σίγουρα μικρός σε ηλικία δεν είναι. Εχει πατήσει τα 37 και έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Αν θα βρεθεί στην «Αγια-Σοφιά» ως παίκτης της ΑΕΚ είναι δύσκολο, ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας που να μη βλέπει τη διαφορά κλάσης του Μπρούνο Τσιρίλο.

 

 

Ο Ιταλός στόπερ έδειξε και στο Μενίδι ότι είναι μακράν ο καλύτερος αμυντικός που έχει στο ρόστερ της η ΑΕΚ φέτος. Και ας είναι 37 και ας είχαν αρκετοί ενστάσεις για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

 

 

 

Ο Τσιρίλο είναι παίκτης που μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Και θα πρέπει να θεωρείται ειλημμένη απόφαση να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη χρονιά.

 

 

Ο Ιταλός στόπερ δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο αλλά στην κουβέντα που έχει γίνει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ τόνισε στον 37χρονο αμυντικό ότι θέλουν την παραμονή του στην ομάδα και το ίδιο απάντησε και ο Τσιρίλο.

 

 

Αρα το μόνο που μένει είναι να επισημοποιηθεί η συμφωνία για να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην «Ενωση».

 

 

Και μαζί με τους Σαρρη, Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο θα συνθέσουν τη σίγουρη τετράδα στην άμυνα.

 

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί που θα χαρούν όσο και ο Τσιρίλο είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι λατρεύουν τον «sexy Bruno», όπως γουστάρουν να φωνάζουν στο γήπεδο για τον Ιταλό.

Πηγή: Sportday