Facebook Pixel Κίνητρό μας, η φθορά τους
| 2014-03-24 20:17:00

Κίνητρό μας, η φθορά τους

Κίνητρό μας, η φθορά τους

Αυτό που ζούμε είναι το πλέον ακραίο όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, γιατί άμα το πάμε κοινωνικά άστα να πάνε. Σήψη, δυσωδία, μία κατάσταση που δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς. Το μοναδικό ευχάριστο στη προκειμένη περίπτωση είναι πως ο δημόσιος διάλογος άρχισε να ξεβρακώνει την κατάσταση. Όμως υπάρχει δρόμος μπροστά. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Η κουβέντα που κακώς άνοιξε εξωτερικά του ΠΑΟΚ χθες, αφορά τα νεύρα των παικτών. Είναι όντως πρόβλημα το να ξεφύγεις και να πας από το μαλθακός στο μανούρα όλη την ώρα. Αλλά για να βρεις μία ισορροπία και να ανταπεξέλθεις στις συνθήκες που σου προσφέρει απλόχερα ο Γιώργος Σαρρής και τα αφεντικά του, δεν μπορείς να είσαι και μουγγός.

Οι διαιτητές γνωρίζουν πώς να παίζουν τον ΠΑΟΚ, το μήνυμα έχει περάσει. Ξέρουν και οι ίδιοι, είναι προετοιμασμένοι για να δεχτούν κάποια πίεση από τους παίκτες του ΠΑΟΚ Έτσι λοιπόν αν είναι να ανοίξει μία κουβέντα, αυτή θα πρέπει να γίνει εντός ομάδας και όχι εκτός.

Ήδη, τον Τζαβέλλα τον περνάνε γενιές δεκατέσσερις επειδή βγάζει μεγαλύτερο εκνευρισμό απ όλους. Είναι ο επόμενος στόχος τους και εμείς δεν πρέπει να τους δίνουμε τροφή. Δηλαδή τι διαφορετικό κάνει ο Τζαβέλλας από τον Μανιάτη ή τον Μανωλά ή τον Αβραάμ για να καταλάβω.

Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων. Την πραγματική και όχι μετά από κάθε παιχνίδι να υπάρχει κουβέντα για εσωτερικά θέματα. Αρχίζουν λένε για πειθαρχία κάποιοι. Πειθαρχία τακτική είχε η ομάδα για αυτό το γύρισε με παίκτη λιγότερο.

Εννοείται πως η διαιτησία δεν αποτελεί άλλοθι για τους παίκτες. Όσο όμως τα δίνουν όλα και παλεύουν σε αυτές τις συνθήκες, μόνο μπράβο μπορείς να τους πεις. Μου αρέσει που απαιτούμε ψυχραιμία από αυτούς και εμείς έχουμε 300 σφυγμούς την ίδια στιγμή. Και εμείς δεν τρέχουμε.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και το μοναδικό κέρδος που βλέπω στη τρέχουσα σεζόν, είναι η φθορά αυτού του γελοίου μηχανισμού. Από εκεί και πέρα, έχουμε δρόμο μπροστά μας για κύπελλο και πλέι οφ. Αγωνιστικά, η διαχείριση είναι όχι απλά δύσκολη αλλά φαντάζει απίθανο να ισορροπήσει το πράγμα μέσα σε αυτές τις συνθήκες. Αυτό όμως αποτελεί και το βασικό κίνητρο όλων.
Τρελαίνομαι όταν ακούω δικούς μας να λένε πως η κόκκινη του Βίτορ ήταν.

Η κόκκινη του Βίτορ ούτε ήταν, ούτε υπήρχε περίπτωση να την δεχτεί παίκτης άλλης ομάδας.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags