Facebook Pixel Μαύρα πρωτοσέλιδα για το μοιραίο Boeing (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-03-25 15:37:00

Μαύρα πρωτοσέλιδα για το μοιραίο Boeing (ΦΩΤΟ)

Μαύρα πρωτοσέλιδα για το μοιραίο Boeing (ΦΩΤΟ)

Με μαύρα πρωτοσέλιδα είπαν το τελευταίο "αντίο" στους 239 επιβαίνοντες στο μοιραίο Boeing, οι εφημερίδες της Μαλαισίας, έπειτα από την ανακοίνωση πως το αεροσκάφος συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό, χωρίς να υπάρχουν επιζώντες.

"Καληνύχτα, MH370" ήταν ο τίτλος της New Straits Times, σε μαύρο φόντο, κάτω από ένα αεροσκάφος. Ηταν μία αναφορά στο τελευταίο μήνυμα που ακούστηκε από το κόκπιτ στη πτήση που χάθηκε στις 8 Μαρτίου, το "Εντάξει, καληνύχτα" που θεωρείται πως είπε ο συγκυβερνήτης.

Η Star κυκλοφόρησε με τον τίτλο "ΜΗ370, R.I.P" (αναπαυθείτε εν ειρήνη), με τον αριθμό της πτήσης να είναι σχηματισμένος από τα ονόματα των ανθρώπων που χάθηκαν μαζί με το αεροσκάφος της Malaysia Airlines. Στο πρωτοσέλιδο υπήρχε και ένας στίχος. "Δεν ειπώθηκαν αποχαιρετιστήριες λέξεις, δεν υπήρχε χρόνος για αντίο, φύγατε πριν να το καταλάβουμε και μόνο ο Θεός ξέρει γιατί".

Πέρα από τον Τύπο στη Μαλαισία και πολλές εφημερίδες στην Κίνα κυκλοφόρησαν με μαύρο φόντο στο πρωτοσέλιδο, ενώ στις σελίδες τους υπήρχαν αφιερώματα σε όλους τους επιβαίνοντες. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί κάτοικοι της Μαλαισίας έβαλαν μαύρο ή ένα αεροπλάνο στη θέση της φωτογραφίας του προφίλ τους, μία ύστατη τιμή στα θύματα.







Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags