Facebook Pixel Τώρα κοιτάει πίσω και όχι μπροστά!
Ποδόσφαιρο
| 2014-03-26 18:23:00

Τώρα κοιτάει πίσω και όχι μπροστά!

Τώρα κοιτάει πίσω και όχι μπροστά!

Η νέα αποτυχία της Άρσεναλ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σουόνσι, αναγκάζει τους «κανονιέρηδες» να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους στο φινάλε της χρονιάς, κοιτώντας αυτή τη φορά όχι προς την κορυφή αλλά προς τα πίσω στο βαθμολογικό πίνακα. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Αρσεναλ από εκεί που διεκδικούσε το πρωτάθλημα, κινδυνεύει πλέον να χάσει και την 4η θέση. Η Έβερτον, η οποία μετράει ένα παιχνίδι λιγότερο από το συγκρότημα του Αρσέν Βενγκέρ, είναι η ομάδα, η οποία την απειλεί. Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν προκαλέσει στην ομάδα σημαντικά προβλήματα, τα οποία για την ώρα μοιάζουν δισεπίλυτα για τον Βενγκέρ.

Τα προηγούμενα χρόνια κατάφερε να πραγματοποιήσει δυνατό φίνις στο πρωτάθλημα, καλύπτοντας ακόμα και διψήφιο αριθμό χάντικαπ από την Τότεναμ στην προσπάθεια της να μη μείνει εκτός τετράδας. Τώρα χρειάζεται να διατηρήσει το προβάδισμά της όμως και αυτό φαντάζει δύσκολο.

Αμέσως μετά το ματς που χρωστάει η Έβερτον και ενώ η Άρσεναλ αγωνίζεται με την Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στο «Γκούντισον Παρκ» και εκεί το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πιθανότητα θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει την Άρσεναλ στη βαθμολογία. Ο Ισπανός, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά, οδήγησε την ομάδα του στην 6η σερί νίκη της, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1986-1987, τότε δηλαδή που η Έβερτον πανηγύρισε το τελευταίο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Το δεδομένο πάντως μέχρι να έρθει η ώρα των αγώνων, είναι πως η Άρσεναλ οφείλει πλέον να κοιτάζει προς τα πίσω και όχι μπροστά. Το δήλωσε άλλωστε με πάσα ειλικρίνεια και ο ίδιος ο Βενγκέρ, αμέσως μετά την ισοπαλία με τη Σουόνσι.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags