Ο έμπειρος αθλητικός συντάκτης, ο οποίος καλύπτει το μπασκετικό ρεπορτάζ, οδηγούσε σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα, όταν άγνωστος του χτύπησε το τζάμι και του ζήτησε πληροφορίες για μία οδό.

Όταν ο Σωτήρης Βετάκης άνοιξε το παράθυρο, βρέθηκε απέναντι στις γροθιές του αγνώστου, ο οποίος του έσπασε δυο δόντια, το προκάλεσε βαθύ κόψιμο στο χείλος, ενώ του κατάφερε και σοβαρό χτύπημα στη γνάθο. Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια του σοκαρισμένου και έντρομου γιου του δημοσιογράφου!

Αμέσως μετά το μαφιόζικο χτύπημα, ο Σωτήρης Βετάκης πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το γεγονός, ενώ στη συνέχεια μετέβη σε νοσοκομείο για ιατρική φροντίδα, καθώς πέρα από τους μώλωπες και τα σπασμένα δόντια, το πρόβλημα στη γνάθο είναι ανησυχητικό.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, βέβαια, είναι η ψυχολογική κατάσταση του μικρού Βετάκη, ο οποίος είδε με τα μάτια του ένα απίστευτα σκληρό συμβάν σε βάρος του πατέρα του.

Ο Σωτήρης Βετάκης είναι ακόμα ένα θύμα στη -μακρά πλέον- λίστα των αθλητικών ρεπόρτερ που έχουν δεχθεί επιθέσεις τα τελευταία χρόνια, χωρίς για την ώρα να υπάρχει καμία μέριμνα από τους αρμοδίους για λύση του προβλήματος που εξελίσσεται σε μάστιγα...