Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι για τα πλέι οφ μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού, παρότι οι δύο ομάδες έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες στο φινάλε. Οι πράσινοι είχαν δοκάρι στο 78' με τον Καρέλη και οι Περιστεριώτες στο 89' με τον Ναπολεόνι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Καπίνο σταμάτησε μοναδικό τετ α τετ του Φάμπιο.


Πέναλτι, λίγες φάσεις, πολλά... αχ!

Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά είχε πολύ καλό ρυθμό, παρότι οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη και δεν έδειξαν πρόθυμες να... δημιουργήσουν παιχνίδι. Οι «πράσινοι» μετά το δεκάλεπτο δειλά – δειλά βγήκαν μπροστά και στο 12' έχασαν καλή ευκαιρία, όταν το φάουλ του Νάνο έξω από την περιοχή έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Ο Αυτόμητος «απάντησε» στο 33', όταν ο Ταυλαρίδης αμαρκάριστος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα... μισό μέτρο από την εστία, ενώ στο 38' η κοντινή κεφαλιά του Σιλντεφελντ για τον Παναθηναϊκό αυτή την φορά, έφυγε άουτ.

Έτσι λοιπόν, το ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια μεγάλη φάση, με τους «πράσινους» όμως να φωνάζουν για πέναλτι στο 26', όταν ο Ταυλαρίδης πάτησε το πόδι του Μπεργκ μέσα στην περιοχή, ο Σουηδός έπεσε στο έδαφος, όμως ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί χωρίς κάτι ιδιαίτερο...


Γρήγορος ρυθμός, γρήγορες αλλαγές

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες αποφασισμένες να παίξουν ποδόσφαιρο και να αφήσουν την σκοπιμότητα στην άκρη. Στα πρώτα λεπτά είδαμε κάποια σουτ από μακριά και στην συνέχεια καλές αντεπιθέσεις, όπως αυτή του Ατρομήτου στο 69', όπου ο Ούμπιντες αντί να σουτάρει εντός περιοχής, αποφάσισε να κάνει ακόμα μία πάσα χωρίς αποτέλεσμα. Οι Παράσχος και Αναστασίου πάντως, θέλοντας τη νίκη και όχι την ισοπαλία, προχώρησαν σε αλλαγές πριν το 70' θέλοντας να φρεσκάρουν τις ομάδες τους...

Δοκάρι και... Καπίνο!

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο το ματς απέκτησε τρελό ρυθμό και συνεχόμενες φάσεις και στις εστίες. Στο 76' ο Νάστος, μετά από λάθος του Σίλντενφελντ, με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Καπίνο, ενώ στο 78' ο Καρέλης μετά από εξαιρετική ασίστ του Μπεγκ, με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ατρομήτου! Την τελευταία λέξη στο ματς ωστόσο την είπαν οι γηπεδούχοι, καθώς στο 89' ο Ναπολεόνι με κοντινή κεφαλιά αμαρκάριστος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Καπίνο σταμάτησε εξαιρετικό το μοναδικό τετ α του Φάμπιο και κράτησε το 0-0.