Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν ΑΕΚ και Ηλυσιακός στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Γ'Εθνικής, σε ένα παιχνίδι που θύμισε σχολικό πρωτάθλημα. Κατώτεροι των περιστάσεων αποδείχτηκαν για μία ακόμη φορά οι παίκτες της Ένωσης.

Στον πάγκο ο Πλατέλλας

Δεν έφτανε που η ΑΕΚ ξέμεινε από επιθετικούς, μετά το πρόβλημα με Μπρέσεβιτς (εγχειρίστηκε στο γόνατο), με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί κόντρα στον Ηλυσιακό με μοναδικό φορ τον Ντακόλ, δημιουργήθηκε θέμα με τον Πλατέλλα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε πυρετό και έτσι ο Τραϊανός Δέλλας τον κράτησε στον πάγκο για να τον ξεκουράσει τη θέση του ανέλαβε ο Γροντής στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης. Ο προπονητής της ΑΕΚ επιφύλαξε άλλη μία έκπληξη για την 11άδα. Ο Τζανετόπουλος πήρε θέση δίπλα στον Σταθάκη στο κέντρο της άμυνας. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Βούρας, ενώ ακραία μπακ τοποθετήθηκαν ο Γεωργέας με τον Πεταυράκη. Στα χαφ Ρόβας και Κορδέρο ανέλαβαν ανασταλτικό ρόλο, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις μπροστά τους συμπλήρωσαν ο Πόποβιτς με τον Ανάκογλου.

Αφλογιστία...

Η ΑΕΚ, λόγω της λειψανδρίας που προαναφέραμε, αλλά και της έλλειψης καθαρού μυαλού, τα βρήκε... μπαστούνια στο ξεκλείδωμα της άμυνας του Ηλυσιακού. Οι “κιτρινόμαυροι” αδυνατούσαν να πετύχουν μία σωστή πάσα με αποτέλεσμα να σπαταλήσουν τα πρώτα 45 λεπτά, χωρίς να βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σε αυτά οι μόνη αξιόλογες στιγμές ήταν η κεφαλιά του Ντακόλ στο 18' που έδιωξε ο Σηφάκης και το σουτ του Πόποβιτς ένα λεπτό αργότερα.

Στο δεύτερο μέρος, τα προβλήματα παρέμειναν για την ΑΕΚ. Η νοοτροπία παιχνιδιού των ποδοσφαιριστών του Δέλλα, έμοιαζε σαν σχολικό ματς σε προαύλιο, όπου τα παιδάκια προσπαθούν να σκοράρουν μέσα από μπούγιο. Οι “κιτρινόμαυροι” όχι απλά δεν μπορούσαν να τρυπήσουν την άμυνα του Ηλυσιακού, αλλά όταν μία φορά βρέθηκε η ευκαιρία, ο Ράμα έστειλε την μπάλα πάνω στον Σηφάκη (58'). Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο λεπτά νωρίτερα ο Πεταυράκης πήγε να εκβιάσει πέναλτι με βουτιά, αλλά ο διαιτητής Χρυσός, του έδειξε δικαίως την κίτρινη κάρτα!

Έτσι ο τεχνικός της Ένωσης, αναγκάστηκε να ρίξει στη μάχη τον Πλατέλλα, μπας και αλλάξει η κατάσταση. Αλλά πως να αλλάξει ότι την ΑΕΚ δεν την πήγε ούτε η τύχη; Στο 65', ο Ράμα βγήκε ξανά μόνος απέναντι με τον Σηφάκη και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι! Με αυτά και με αυτά, ο χρόνος περνούσε, η Ένωση γκολ δεν έβαζε και έτσι το ματς έληξε ισόπαλο.

Αυτή ήταν για την ΑΕΚ η 4η γκέλα και πρώην εντός έδρας στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής μετά τις δύο ισοπαλίες με Περιστέρι, Αστέρα Βάρης και την ήττα απ'τη Θύελλα Ραφήνας.

Αυτό το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι λίγοι από αυτούς τους παίκτες που είναι στη φετινή ομάδα θα ακολουθήσουν την ΑΕΚ στη Β'Εθνική. Τα παλικάρια έδειξαν ότι δεν μπορούν... Γι'αυτό μετά το τέλος του αγώνα, οι Ενωσίτες αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα, ενώ πολλοί είχαν φύγει απ'το ΟΑΚΑ αρκετή ώρα πριν τη λήξη...

ΑΕΚ: Βούρας, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας (37' Ράμα), Σταθάκης, Κορδέρο, Τζανετόπουλος, Ντακόλ, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Γροντής

Ηλυσιακός: Σηφάκης, Φραγκής, Ιωαννίδης, Καραπιπέρης, Σίσκος, Αμανατίδης, Κωνσταντίνου (75' Φλέγκας), Στρατάκης, Τζώρτζης (75' Μητσόπουλος), Μασούρας, Κάμπας (95' Μίχας)