Facebook Pixel "Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία"
| 2014-03-30 21:13:00

"Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία"

"Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία"

Ο Γιάννης Πετράκης ευχαρίστησε τη διοίκηση του Εργοτέλη για τη βράβευση και τα καλά λόγια, ενώ αναφερόμενος στο ματς υποστήριξε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν άξιζε να χάσει (0-1).

Ο προπονητής του ΠΑΣ επέστρεψε στο Παγκρήτιο ως αντίπαλος του Εργοτέλη, βραβεύτηκε με ανθοδέσμη από τους Κρητικούς και μετά το ματς έσπευσε να τους ευχαριστήσει για τη θερμή χειρονομία: "Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Εργοτέλη για τα καλά τους λόγια. Ότι αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα μέτριο παιχνίδι και όχι τίποτα ιδιαίτερο ποιοτικά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 3-4 ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ από πέναλτι χωρίς ο αντίπαλος να κάνει ούτε ευκαιρία, όπως ούτε εμείς είχαμε ευκαιρίες στην επανάληψη. Πιστεύω ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Εμείς θέλαμε να οριστικοποιήσουμε σήμερα την παραμονή στην κατηγορία αλλά δεν τα καταφέραμε και θα προσπαθήσουμε να γίνει αυτό στα τελευταία δύο παιχνίδια που απομένουν", δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης.

Αναφερόμενος στη νίκη του Εργοτέλη και την παραμονή του στην κατηγορία, είπε: "Παράλειψή μου που δεν αναφέρθηκα σε αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη και την εξασφάλιση της παραμονής. Ήμουν κι εγώ προπονητής της ομάδας στον πρώτο γύρο και είμαι χαρούμενος για αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες ημέρες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags