Facebook Pixel «Καμία επαφή με ΑΕΚ»
| 2014-03-31 19:26:00

«Καμία επαφή με ΑΕΚ»

«Καμία επαφή με ΑΕΚ»

Στην φημολογία που έχει αναπτυχθεί (και η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα τροφοδοτήθηκε και από το περιβάλλον του) απάντησε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος υποστήριξε σε δηλώσεις του στην ΔΤ ότι δεν έχει καμία επαφή με την ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ επιστρέφει σε ένα χρόνο. Εδώ και τέσσερα χρόνια δημιουργείται πάντα θέμα με την ΑΕΚ. Η μόνη σχέση που έχω είναι με τον Θωμά Μαύρο, ίσως από εκεί να ξεκινά αυτό. Η ΑΕΚ έχει μια μαγεία. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα. Καμία επαφή. Και εκτός αυτού η ΑΕΚ έχει προπονητή, έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά. Και μακάρι ο Δέλλας να ανεβάσει την ΑΕΚ και από την Β' εθνική στην Σούπερ Λίγκα. Όμως, ξέρουμε καλά ότι άλλοι κάνουν κουμάντο.

Στην ΑΕΚ ή στην Λάρισα, σε τέτοιες ομάδες δεν λες ποτέ όχι. Ακόμη και αν πρόκειται να είσαι προπονητής τους στην Β' εθνική, ειδικά όταν μιλάμε για ένα προπονητή που έχει περάσει από τις μικρές κατηγορίες. Είναι τιμητικό να υπάρχει μια τέτοια πρόταση, όπως και από κάθε μεγάλη ομάδα. Η διοικητική σταθερότητα είναι η προϋπόθεση της επιτυχίας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας προπονητής.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags