Facebook Pixel Κώστας Μπογδάνος: Κλαίνε στον Σκαϊ - Την έπεσε στην Μπουσδούκου και έφαγε άκυρο!
Life
| 2014-04-01 09:04:00

Κώστας Μπογδάνος: Κλαίνε στον Σκαϊ - Την έπεσε στην Μπουσδούκου και έφαγε άκυρο!

Κώστας Μπογδάνος: Κλαίνε στον Σκαϊ - Την έπεσε στην Μπουσδούκου και έφαγε άκυρο!

Το ότι θα έφτανα σε σημείο να γράφω για τις ερωτικές ιστορίες του Μπογδάνου… ειλικρινά δεν το πίστευα. Αλλά ο μπαγάσας έχει μπόλικο κρεατάκι να δώσει στην απόλυτη τηλεοπτική κρεατομηχανή.

Το κακό γι΄αυτόν είναι πώς μετά το κατούρημα στο studio και τα ποιήματα κατα την διάρκεια της ερωτικής πράξης με μια… παλιά ερωμένη του… σήμερα έρχεται και η χυλόπιτα.

Σύμφωνα με την Σπυριδούλα Κάμπου τις τελευταίες μέρες κάποιοι φερόμενοι ως μυημένοι και επαϊοντες των διαδρόμων του Σκαϊ  έχουν αρχίσει δειλά δειλά να λύνουν την σιωπή τους. Κάνοντας λόγο για έναν κρυφό έρωτα του δημοσιογράφου με μια γυναίκα με την οποία εργάζονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη.

Σύμφωνα με όσα φημολογούνται ο κατουρημένος παρουσιαστής κεραυνοβολήθηκε από την ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη στην ενημέρωση, Άννα Μπουσδούκου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγες το αγόρι γοητεύτηκε από την εμφάνιση αλλά πολύ περισσότερο από την προσωπικότητα και την μόρφωση της.

Δυστυχώς όμως αν και την φλέρταρε με το γάντι και με ευγενική διάθεση, «έφαγε» άκυρο καθώς η Άννα Μπουσδούκου ήταν σε άλλη σχέση και μάλιστα πολύ ερωτευμένη με τον ανταποκριτή εκ Θεσσαλονίκης του ΣΚΑΙ, Σταύρο Ιωαννίδη…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags