Facebook Pixel Κ. Νικολακόπουλος για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ρόδα είναι και γυρίζει…
| 2014-04-02 09:20:00

Κ. Νικολακόπουλος για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ρόδα είναι και γυρίζει…

Κ. Νικολακόπουλος για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Ρόδα είναι και γυρίζει…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος… φιλοσοφεί λίγο ενόψει του α΄ημιτελικού του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

· Ξέρετε φίλοι μου στο ποδόσφαιρο καμιά φορά όλα σου πάνε καλά. Και κάποια άλλη φορά σου πάνε όλα στραβά.

· Στον Ολυμπιακό τώρα είναι σαφές ότι βρίσκεται η ομάδα σε μία περίοδο όπου «δεν την πάει». Ρε παιδί μου δεν της κάθονται τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα.

· Βλέπεις στο 0-3 από τον ΠΑΟ, όλα να πηγαίνουν στραβά. Από τον Ολαϊτάν, ως το χαμένο πέναλτι. Βλέπεις ότι χάνει στην Τρίπολη με γκολ οφσάϊντ στο 93’. Βλέπεις ότι στην Τούμπα σε όλο το β΄ ημίχρονο το παιχνίδι πάει για 1-1, φάσεις δεν γίνονται και ξαφνικά βάζει γκολ ο Τζαβέλλας στο τελευταίο δεκάλεπτο με το δεξί πόδι. Βλέπεις ότι στο Μάντσεστερ πάει ο Χολέμπας τόσο άγαρμπα σε μία ανύποπτη φάση κι ο διαιτητής όχι μόνο δίνει αυτό το πέναλτι για το 1-0, αλλά και μετά δίνει από το τίποτα και φάουλ-μισό πέναλτι για το 3-0.

· Μόνο που πρέπει να θυμηθούμε ότι σε αντίστοιχα παιχνίδια, του Ολυμπιακού του είχαν πάει όλα δεξιά. Με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο είχε κερδίσει 1-0 στο 90. Του ΠΑΟΚ εδώ του είχε βάλει τέσσερα γκολ, σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 60’ ήταν στο 1-0. Τον Αστέρα εδώ τον κέρδισε με ένα πέναλτι στο 74. Με τη Μάντσεστερ ήταν σούπερ, αλλά και προηγήθηκε με ένα γκολ-τακουνάκι του Τσόρι από ένα σουτ χωρίς τύχη του Μανιάτη.

· Θέλω να πω ότι στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά υπάρχει αυτό το πράγμα. Δεν σε πήγε το ματς με την Παρί (δύο δοκάρια στο 0-0), σε πήγε το ματς στις Βρυξέλλες (3-0). Δεν σε πήγε το ματς στη Λισσαβώνα (ισοφάριση με το λάθος του Ρομπέρτο στο κόρνερ στο 84’), σε πήγε το ματς εδώ με την Μπενφίκα.

· Έτσι δεν είναι; Το ποδόσφαιρο είναι «ρόδα και γυρίζει». Μπορεί τώρα με τον ΠΑΟΚ να του έρθουν του Ολυμπιακού μετά από καιρό όλα καλά και να δούμε μία διαφορετική εικόνα από του τελευταίου μήνα…

· Αλλά ίσως το βαθύτερο νόημα, που κρύβεται πίσω από όλα αυτό το πράγμα είναι άλλο: ο στόχος του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν πρέπει να είναι η δημιουργία μίας ακόμη πιο δυνατής ομάδας. Γιατί όσο πιο δυνατή ομάδα φτιάχνεις τόσο και θα είναι λιγότερες οι φορές που θα επηρεάζεσαι από το «μπάλα είναι και γυρίζει»…

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags