Facebook Pixel "Πρώτοι στην Ελλάδα, πρωταγωνιστές στην Ευρώπη"
| 2011-04-17 16:44:00

"Πρώτοι στην Ελλάδα, πρωταγωνιστές στην Ευρώπη"

"Πρώτοι στην Ελλάδα, πρωταγωνιστές στην Ευρώπη"

Μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, φιλοξενεί το match programme του αγώνα με τη Λάρισα.

Aναλυτικά:

«Με την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη φυσιολογική του θέση, στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σήμερα γιορτάζουμε το 13ο πρωτάθλημα στα τελευταία 15 χρόνια, εδώ στο απόρθητο κάστρο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στόχος μου, όταν ανέλαβα τα ηνία του Θρύλου δεν ήταν απλά η επιστροφή στην κορυφή, αλλά η τοποθέτηση στέρεων βάσεων στο οικοδόμημα του Ολυμπιακού. Επενδύσαμε στην ανάπτυξη, κάναμε μεταγραφές παικτών διεθνούς βεληνεκούς και φέραμε έναν αξιόλογο προπονητή.

Αναδιαρθρώσαμε την ακαδημία ενοποιώντας με τις σχολές ποδοσφαίρου, ελπίζοντας στην ανάδειξη πολλών ταλέντων από τα «σπλάχνα» της ομάδας, που θα αξιοποιηθούν και θα στελεχώσουν έχοντας ουσιαστικά ιδρώσει αλλά και ματώσει από πολύ μικροί την φανέλα που θα φορούν.

Αναλάβαμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της βίας, η οποία δεν βοηθά στην επιθυμητή από όλους μας ενότητα του ποδοσφαίρου. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας φάνηκαν στις εκδρομές των φιλάθλων μας και στη γενικότερη συμπεριφορά της Θύρας 7 και των οργανωμένων οπαδών μας.

Η ομάδα πρόσφερε κατά γενική ομολογία το καλύτερο θέαμα. Έχουμε την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα και μια έδρα με μηδενικές απώλειες. Στον κοινωνικό τομέα οι δράσεις μας σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο είχαν κι έχουν σκοπό να ενισχύσουν όσους συνανθρώπους μας βρίσκονται σε δεινή θέση και υποφέρουν.

Κλείνοντας μια επιτυχημένη χρονιά αρχίζουμε ταυτόχρονα την προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον. Χωρίς να παραγνωρίζουμε την δύσκολη οικονομική συγκυρία ενωμένοι όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλαθλοι, συνεχίζουμε την προσπάθεια για έναν Ολυμπιακό πρώτο στην Ελλάδα και πρωταγωνιστή στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags