Facebook Pixel Η κουκλάρα που θέλει να γίνει το κορίτσι του James Bond (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-04-03 21:26:00

Η κουκλάρα που θέλει να γίνει το κορίτσι του James Bond (ΦΩΤΟ)

Η κουκλάρα που θέλει να γίνει το κορίτσι του James Bond (ΦΩΤΟ)

Σε συνέντευξή της η Riso έχει πει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την πιστωτική της, το κραγιόν της και το κινητό της, ότι η μεγαλύτερη συμβουλή που θα έδινε σε κάποια νεότερη είναι να μην ποζάρει ποτέ γυμνή γιατί οι άνθρωποι δεν θα την πάρουν στα σοβαρά και ότι η μουσική που την ηρεμεί είναι η Deep tech και η House.

Καυτή για άλλη μια φορά η 26χρονη Melissa Riso από την Καλιφόρνια φωτογραφήθηκε με σούπερ σέξι εσώρουχα για το περιοδικό «Kandy Magazine» ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.



Η Riso ξεκίνησε να εργάζεται ως hair stylist αλλά τα παράτησε για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ μετά από προτροπή ενός δημοσιογράφου. Εχει εμφανιστεί στα αμερικανικά τηλεοπτικά σόου «Las Vegas» και «Greek» και έχει πρωταγωνιστήσει σε βιντεοκλίπ των Daft Punk, Pharrell και Tyga. Τα τελευταία δυο χρόνια η Melissa έχει εμφανιστεί σε πολλές μεγάλες τηλεοπτικές διαφημίσεις.



Σε συνέντευξή της η Riso έχει πει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την πιστωτική της, το κραγιόν της και το κινητό της, ότι η μεγαλύτερη συμβουλή που θα έδινε σε κάποια νεότερη είναι να μην ποζάρει ποτέ γυμνή γιατί οι άνθρωποι δεν θα την πάρουν στα σοβαρά και ότι η μουσική που την ηρεμεί είναι η Deep tech και η House. Το μεγάλο της όμως όνειρο είναι κάποια στιγμή να γίνει το κορίτσι του James Bond.
















Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags