Facebook Pixel Αύριο (8/4) ...ξεφουρνίζουν Ψωμιάδη!
| 2014-04-07 12:30:00

Αύριο (8/4) ...ξεφουρνίζουν Ψωμιάδη!

Αύριο (8/4) ...ξεφουρνίζουν Ψωμιάδη!

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν την ΑΕΚ, παίρνει άμεσα τον δρόμο του, καθώς αύριο (8/4) αναμένεται η ετυμηγορία του δικαστηρίου για την υπόθεση υπεξαίρεσης 21,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ από τον Μάκη Ψωμιάδη.

Η ακροαματική διαδικασία στην πολύκροτη δίκη ολοκληρώθηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και η οριστική απόφαση του δικαστηρίου θα γίνει γνωστή πιθανότατα το πρωί της Τρίτης.

Ο εισαγγελέας της έδρας έχει εισηγηθεί την ενοχή τόσο του "πρωταγωνιστή" της υπόθεσης, Μάκη Ψωμιάδη, όσο και των συγκατηγορουμένων του, Χαρίλαου Ψωμιάδη του Γεωργίου, Χαρίλαου Ψωμιάδη του Παναγιώτη, Φιλιώς Γεωργίου και Αντώνη Κατσαρού, κατά περίσταση για τα κακουργήματα της υπεξαίρεσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Από την πολύμηνη διαδικασία, τα έγγραφα και τους μάρτυρες προέκυψε η διάπραξη της υπεξαίρεσης, καθώς όπως είπε ο εισαγγελέας, τα χρήματα υπήρχαν στην ομάδα παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς του Μάκη Ψωμιάδη.

Οι κατηγορίες επισύρουν ποινές από 5 έως 10 χρόνια φυλάκιση.

Σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης για τον Ψωμιάδη, τότε το Δημόσιο θα επιδιώξει να εισπράξει τα χρήματα που θα επιδικαστούν υπέρ της ΑΕΚ, μετά την απόφαση εκχώρησης των απαιτήσεων της ΠΑΕ προς το κράτος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags