Facebook Pixel "Σε 5 ο Θρύλος, όσα ο Σισέ σε όλη την χρονιά"
| 2011-04-18 08:34:00

"Σε 5 ο Θρύλος, όσα ο Σισέ σε όλη την χρονιά"

"Σε 5 ο Θρύλος, όσα ο Σισέ σε όλη την χρονιά"

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τη χαώδη διαφορά του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και όλες τις υπόλοιπες ομάδες μαζί!

Aναλυτικά το άρθρο του:

• Πραγματικά το πιστεύω ότι το +13 του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό είναι πολύ μικρή η διαφορά. Τα ίδια τα στοιχεία του φετινού πρωταθλήματος, δείχνουν ότι η διαφορά του Ολυμπιακού από τον δεύτερο της βαθμολογίας έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερη. Μην εστιάζετε στα μεταξύ των δύο ομάδων ντέρμπι. Δείτε πιο σφαιρικά το πρωτάθλημα. Δείτε τις διαφορές που έχει ο Ολυμπιακός στα γκολ που βάζει και δέχεται απ΄ όλες τις άλλες ομάδες.

• Ο Ολυμπιακός τέλειωσε τη σεζόν με διαφορά γκολ +47 (65-18). Όλες οι άλλες ομάδες του πρώτου μισού του βαθμολογικού πίνακα (αφού αυτές του δεύτερου μισού, έχουν αρνητική διαφορά γκολ), ξέρετε τι θετική διαφορά γκολ έχουν; Επαναλαμβάνω όλες μαζί. Κι αυτές +47!!! Δηλαδή, μόνος του ο Ολυμπιακός έχει τη διαφορά που έχουν μαζί Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Βόλος, Άρης και Καβάλα. Καταλαβαίνετε τώρα για τι απόσταση «μιλάμε»;

• Ο Παναθηναϊκός έχει +21 (47-26), η ΑΕΚ έχει +9 (46-37), ο ΠΑΟΚ έχει +3 (32-29), ο Βόλος +12 (40-28), ο Άρης 0 (29-29) και η Καβάλα +2 (29-27). Και 21+9+3+12+0+2=47. Όση ακριβώς η διαφορά γκολ του Ολυμπιακού…

• Θέλετε κάτι άλλο; Ο ΠΑΟ έβαλε σε όλο το πρωτάθλημα 47 γκολ. Όση δηλαδή είναι η διαφορά γκολ του Ολυμπιακού!!! Τα νούμερα είναι ισοπεδωτικά.

• Θέλετε κι άλλο; Όσα γκολ πέτυχε ο φοβερός και τρομερός και τρανός σκόρερ Σισέ σε όλο το πρωτάθλημα (20, εκ των οποίων τα πέντε με πέναλτι), τα έβαλε ο Ολυμπιακός στα πέντε τελευταία παιχνίδια του στο Καραϊσκάκη (20, χωρίς κανένα με πέναλτι)!!! Έξι στη Λάρισα, τρία στην Καβάλα, έξι στην ΑΕΚ, τρία στον Εργοτέλη και δύο στην ομάδα του Σισέ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags