Facebook Pixel Ψηλά δεν έβαλες τον πήχυ, κόουτς;
| 2011-04-18 14:29:00

Ψηλά δεν έβαλες τον πήχυ, κόουτς;

Ψηλά δεν έβαλες τον πήχυ, κόουτς;

Μέσα-έξω για τη νίκη θα παίξει ο Ολυμπιακός Βόλου στα πλέι οφ, διεκδικώντας ακόμα και την πρώτη θέση, σύμφωνα με όσα είπε σε δηλώσεις του ο Μάκης Κατσαβάκης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου σχολίασε ότι όλες οι ομάδες ξεκινούν αγωνιστικά από την ίδια αφετηρία, κι αυτό δίνει πλεονέκτημα στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κατσαβάκη στον Sentra 103,3:

Για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου:

Σίγουρα η ομάδα έδειξε από την αρχή μία σταθερότητα και δίκαια είναι μέσα στην πεντάδα. Αποδείχτηκε αυτό το κομμάτι της γενικής επιστράτευσης. Δεν είναι τυχαία αυτή η σταθερότητα και έπεται και συνέχεια.

Για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

Χθες βίωσα και μία πρωτόγνωρη εμπειρία, γιατί έκατσα στην κερκίδα. Ήταν πολύ άδικο να αποβληθώ όταν μπήκα μέσα μέσα για 5 μέτρα όταν είχε διακοπεί κιόλας το παιχνίδι. Δεν έχω μιλήσει ποτέ ούτε σε επόπτη ούτε σε αντίπαλο. Εκείνη την ώρα που μιλάω σε έναν ποδοσφαιριστή που είναι εκτός εαυτού και βοηθάω και τον διαιτητή.

Για τους στόχους στα play off:

Για μας μετράει ότι αυτή η ομάδα έχει την δυναμική και δεν είναι λόγια αέρος. Δεν μας βαραίνει το όνομα και οι στόχοι που έχουν θέσει οι άλλοι. Δεν μπορεί κανείς να μας αφαιρέσει το δικαίωμα, ούτε και εμείς στον εαυτό μας. Δεν θεωρούμε ότι θα τερματίσουμε τελευταίοι. Γιατί αυτό τον φόβο να τον έχει ο Ολυμπιακός Βόλου και όχι κάποια άλλη ομάδα; Η ομάδα έχει δείξει ότι μέσα έξω μπορεί να παίξει για την νίκη. Θα ετοιμαστούμε για αυτά τα παιχνίδια και θα «χτυπηθούμε» με τους αντιπάλους.

Για τις επιστροφές παικτών:

Ο Μόνχε γυρίζει αλλά δεν θα είναι στην πλήρη κατάσταση, γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε δύο φιλικά. Είναι ευκαιρία να ξεκουραστούν κάποια παιδιά και να ετοιμαστούν κάποιοι άλλοι. Για εμάς και έναν να βάλουμε κάτω θα είναι κέρδος. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί. Όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση όλοι ελπίζουν.

Για την κατάταξη των ομαδων:

Όλοι ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία εκτός από τον Παναθηναϊκό που έχει τρεις βαθμούς. Αλλά αγωνιστικά ξεκινάνε όλοι από την ίδια αφετηρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags