Facebook Pixel «Δύσκολες στιγμές για όλους μας»…
| 2011-04-18 20:03:00

«Δύσκολες στιγμές για όλους μας»…

«Δύσκολες στιγμές για όλους μας»…

Τη θλίψη του για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός της Skoda Ξάνθη, Νίκος Παπαδόπουλος.

«Είναι στιγμές που η ζωή αποδεικνύεται πιο σημαντική από κάθε τι άλλο. Είναι στιγμές που η είδηση ενός θανάτου μας συγκλονίζει γιατί ο Αντεφέμι ήταν ένα ζωντανό παιδί, πολύ χαρούμενο και χαμογελαστό, που έχασε την ζωή του με τον πιο άδικο τρόπο.

Είναι πολύ δύσκολες στιγμές για όλους μας που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του στο γήπεδο. Αυτό που μόνο μπορώ να κάνω είναι να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του μέσα από την καρδιά μου. Το θλιβερό γεγονός το πληροφορηθήκαμε την ώρα της πρωινής προπόνησης από την οποία ο Αντε, όπως τον αποκαλούσαμε όλοι, έλειπε αφού ήταν αδειούχος για να μεταβεί στην πατρίδα του εν όψει του γάμου του.

Δεν ξέρουμε πως συνέβη αυτό και πλέον δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, αφού έτσι κι αλλιώς η απώλεια της ζωής του είναι αυτό που απομένει. Ο Αντε δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Αυτό που μας έρχεται πλέον σαν πρώτη σκέψη είναι πως ο Αντεφέμι δεν ήταν ποτέ σκυθρωπός και παρά τα όσα είχε στις σκέψεις του ήταν πάντα χαμογελαστός και καλόκαρδος, ένα πραγματικό αξιοθαύμαστο παιδί που όλοι τον αγαπούσαν.

Η είδηση του θανάτου του, μας συγκλόνισε πραγματικά», είπε ο τεχνικός της Ξάνθης. Όσον αφορά τα αίτια του δυστυχήματος, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, με το τυπικό και λιτό δελτίο της Τροχαίας της Καβάλας αναφέρει: «Σήμερα 18-04-2011 και ώρα 09:15 στο 162ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας - Ξάνθης (πλησίον κόμβου Αγ. Σύλα Καβάλας), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος υπήκοος Νιγηρίας, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε σε αριστερή στροφή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο το απόγευμα οι συμπαίκτες του στην ακριτική ομάδα, καθώς και οι φίλαθλοι του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να εναποθέσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του στο κεντρικό γήπεδο των Πηγαδίων.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags