Facebook Pixel Ο Σισέ δεν πάει Βαρκελώνη!
Μπάσκετ
| 2011-04-19 10:32:00

Ο Σισέ δεν πάει Βαρκελώνη!

Ο Σισέ δεν πάει Βαρκελώνη!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε δηλώσει πως θα ήθελε να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό της Ευρωλίγκα (εφόσον βέβαια περάσει ο Παναθηναϊκός), αλλά τα… αναθεματισμένα πλέι οφ του χαλούν τα σχέδια…

Στην Βαρκελώνη, το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να προσθέσει το έκτο αστέρι στην φανέλα του. Και ο Γάλλος σταρ του «τριφυλλιού» είχε εκφράσει την επιθυμία να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Εγώ σας υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να έρθω στη Βαρκελώνη. Θέλω να συμπαρασταθώ στη μεγάλη προσπάθεια του Παναθηναϊκού να πάρει το τρόπαιο της Ευρωλίγκα. Μακάρι να τα καταφέρω! Ξαναλέω πως αυτό που έζησα στο ΟΑΚΑ ήταν μαγικό. Είμαι περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός», είχε δηλώσει ο Σισέ.

Όμως, τελικά ο Σισέ δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του, καθώς ο τελικός της Ευρωλίγκας (8 Μαΐου, 17:30 ώρα Ελλάδος) συμπίπτει με τα πλέι οφ, όπου ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός θα δίνει τη δική του «μάχη» για να διεκδικήσει την δεύτερη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο ματς για τα πλέι οφ είναι στις 19:30 και το δεύτερο στις 21:45. Αν ο Παναθηναϊκός παίξει το βράδυ, τότε ο Σισέ θα έχει τουλάχιστον την ευκαιρία να παρακολουθήσει με άνεση από την τηλεόραση τον τελικό την Ευρωλίγκα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags