Facebook Pixel "Με ενόχλησε το άδειο ΟΑΚΑ"
Άλλα Σπορ
| 2011-04-19 20:59:00

"Με ενόχλησε το άδειο ΟΑΚΑ"

"Με ενόχλησε το άδειο ΟΑΚΑ"

Tην ενόχληση της για την απουσία του κόσμου από τη συναυλία της Αννας Βίσση για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη εξέφρασε και η Ξανθή Μυλωνά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στη NOVA:

Επτά χρόνια πρωταθλήτρια, δεν έχεις κορεστεί;

Μυλωνά: Εννοείται πως δεν θα σταματήσω να θέλω κι άλλο... Όμως τα τελευταία επτά χρόνια που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού, αυτός ήταν ο πιο δύσκολος τίτλος. Είχαμε προβλήματα, άργησαν οι ξένες αθλήτριες να έρθουν στην Ελλάδα και μαζί με τα υπόλοιπα, οικονομικά προβλήματα μας έκαναν να χάσουμε τη διεκδίκηση του κυπέλλου. Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα πάντως έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο, που επηρέασαν τη σεζόν μας και στο αγωνιστικό κομμάτι.

- Ο Ολυμπιακός είναι στην καλύτερη του χρονιά;

Μυλωνά: Βασικά για εμένα άξιζε να πάρουμε εμείς το ντάμπλ, αλλά πολύ καλή ήταν και η ΑΕΚ. Τελικά το κύπελλο πήγε στον Ολυμπιακό. Πεισμώσαμε μάλιστα που ηττηθήκαμε σε αυτή την διοργάνωση, πήραμε τον τίτλο στο πρωτάθλημα και έτσι, φέτος πετύχαμε τον στόχο μας κατά το ήμισυ...

- Σκέφτεσαι να σταματήσεις;

Μυλωνά: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω. Έχει αλλάξει ο αθλητικός νόμος, πρέπει να βρίσκομαι στη Λάρισα για τη δουλειά μου και έτσι δεν ξέρω τι θα κάνω... Βασικά είναι αρκετά τα προβλήματα που έχουμε, και γι αυτό πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω στη ζωή μου. Είναι οικονομικής φύσεως τα προβλήματα, αφού πλέον έχουμε ελάχιστους χορηγούς στην ομάδα.

- Πως είναι να διαδέχεσαι μια αρχηγό όπως η Ρουμάνα Ντουμιτρέσκου;

Μυλωνά: Είναι μεγάλη τιμή, αλλά για να πω ότι έκανα κάτι, θα πρέπει να πάρουμε το ντάμπλ, αυτό για μένα είναι το ζητούμενο.

- Περιμένατε περισσότερο κόσμο στη συναυλία για την βελτίωση των οικονομικών σας;

Μυλωνά: Βασικά αυτό που με ενόχλησε περισσότερο απ όλα ήταν ότι σήκωσα την κούπα στο άδειο ΟΑΚΑ. Περίμενα ότι θα έρθει κόσμος, ακόμα και την τελευταία στιγμή... Τις προηγούμενες φορές ήταν συνέχεια ο κόσμος δίπλα μας, ακόμα και στην Ανκόνα, κάνοντας τότε ένα μεγάλο ταξίδι, αλλά δεν ήταν φέτος.

- Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σισέ και την Άννα Βίσση:

Μυλωνά: Ο Σισέ είναι Θεός, πολύ μεγάλος αθλητής και πολύ ευγενικός. Αυτό μου έκανε εντύπωση. Όσο για την Άννα Βίσση έχει δηλώσει ότι είναι Παναθηναϊκός και μας βοηθάει πολύ.

- Υπήρχε και κόσμος εκεί...

Μυλωνά: Κάτι που θέλω να πω είναι ότι ποτέ δεν στράφηκα κατά των οπαδών, κάτι το οποίο γράφτηκε, αλλά το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι τον θέλουμε δίπλα μας. Ας κοιτάξουν εμάς, τους αθλητές κι ας αφήσουν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να έχουν με την ομάδα. Καλό θα ήταν να κοιτάξουν εμάς.

- Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό στο γήπεδο του Ρέντη...

Μυλωνά: Γράψανε στα αποδυτήρια "Άντε γεια" και άλλα τέτοια. Αυτό μας πείσμωσε, υπήρχαν και άλλες φορές που εμείς χάσαμε εκεί μέσα, αλλά στο τέλος ήμασταν οι νικήτριες του πρωταθλήματος. Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό που έγινε εκεί και γι αυτό εκνευρίστηκα.

- Που αφιερώνεις τον τίτλο?

Μυλωνά: Στην οικογένειά μου, στον άντρα μου (δεν έχει παντρευτεί ακόμα αλλά αυτό θα γίνει σύντομα), στη Ρούκσι και στον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags