Facebook Pixel Ποιος Παναθηναϊκός ρε; Ο Ολυμπιακός πίσω από...
| 2014-05-30 15:15:00

Ποιος Παναθηναϊκός ρε; Ο Ολυμπιακός πίσω από...

Ποιος Παναθηναϊκός ρε; Ο Ολυμπιακός πίσω από...

ΠΟΙΟΣ ξένος ποδοσφαιριστής, που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Πράσινων, απασχολεί πραγματικά τους Ερυθρόλευκους και γιατί; Ο σκύλος θα σου τα γράψει όλα...

Έγραψαν τις προάλλες στην Κροατία ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 25χρονο στόπερ της Χάιντουκ, Μάριο Μάλοτσα. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να απασχολεί τους Πράσινους γιατί έχει συμβόλαιο και κοστολογείται στα 2 εκατομμυρίων ευρώ, σου γράφει ο sportdog. Ο Νίκος Νταμπίζας το ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι κινείται για την απόκτηση ΜΟΝΟ ελεύθερων παικτών, οπότε είναι απίθανο να δώσει αυτό το ποσό ο Παναθηναϊκός και, μάλιστα, για κεντρικό αμυντικό...

Πάμε παρακάτω τώρα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, που έκανε φέτος μια γεμάτη σεζόν (30 συμμετοχές, 1 γκολ, 8 κίτρινες, 1 κόκκινη), έχει μάνατζερ τον Φαλί Ραμαντάνι. Τον γνωστό μεγαλοατζέντη που έχει ξαναδουλέψει με τον Ολυμπιακό (Φέισα - Στσέποβιτς) και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους Ερυθρόλευκους. Ο Ραμαντάνι, λοιπόν, λέγεται ότι θα κάνει και αυτό το καλοκαίρι deal με τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να έχει προτείνει την περίπτωση του νεαρού αμυντικού της Χάιντουκ στους Πειραιώτες. 

Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, θα ψάξει για ενίσχυση στο κέντρο της οπισθοφυλακής, αφού η λογική λέει ότι μπορεί να πουληθούν βασικοί στόπερ της ομάδας. Η πληροφορία που γράφτηκε επομένως στον κροατικό Τύπο, περί ενδιαφέροντος ελληνικής ομάδας για τον Μάλοτσα, δεν ήταν 100% λάθος. Προφανώς έγινε μπέρδεμα στα ονόματα των δύο "αιωνίων" και το ρεπορτάζ αναφερόταν σε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που, φυσικά, μπορεί να προσφέρει τα 2 εκατομμύρια της μεταγραφής.

Ο Μάλοτσα προέρχεται από τις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αγωνίζεται για μια εξαετία στη Χάιντουκ, ενώ φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μετράει 129 συμμετοχές και 3 γκολ από το 2008 και ψάχνει φέτος το μεγάλο βήμα στην καριέρα του εκτός Κροατίας. Είναι δυνατός στόπερ που φημίζεται για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι (1,90 μ.). Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της εθνικής Κροατίας και έχει μια επίσημη συμμετοχή με τη μεγάλη ομάδα το 2012.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κινείται στην παρούσα φάση για την ενίσχυση της άμυνας. Έχει ρίξει όλο το βάρος στις μεταγραφές που αφορούν τη μεσαία γραμμή και την επίθεση. Εκτιμάται, δηλαδή, ότι πρώτα θα κλείσουν τα μέτωπα που αφορούν τις θέσεις από το κέντρο και μπροστά και μετά θα δοθεί βάση σε παίκτες για τη στελέχωση της οπισθοφυλακής.

Εξάλλου, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους παίκτες που λέγεται ότι μπορεί να πουληθούν (Μανωλάς, Σιόβας), κάτι που σημαίνει ότι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα μπορεί να προκύψουν και μετά το Μουντιάλ. Επομένως, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να ξεκαθαρίσουν τα μεταγραφικά "θέλω" του Ολυμπιακού για την άμυνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags