Facebook Pixel Το συμβόλαιο του Άγγελου - Πόσα θα πάρει το χρόνο!
| 2014-06-02 08:45:00

Το συμβόλαιο του Άγγελου - Πόσα θα πάρει το χρόνο!

Το συμβόλαιο του Άγγελου - Πόσα θα πάρει το χρόνο!

Επειδή μεγάλη κουβέντα έγινε για τα λεφτά του Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ και το περίφημο ανυπόγραφο συμβόλαιο, ο sportdog αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει στην υπόθεση!

ΠΡΩΤΟΣ ο σκύλος έγραψε για το θέμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ με το συμβόλαιο του Αναστασιάδη. Και για το γεγονός ότι παρόλο που η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες (19 Μαϊου), ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές στα συμβόλαια και δεν έχει γίνει η επίσημη παρουσίαση του Έλληνα προπονητή. Ο sportdog έφερε στο προσκήνιο το ζήτημα αποκαλύπτοντας τη ΔΙΑΦΟΡΑ που έχει προκύψει στο οικονομικό μεταξύ του Άγγελου και της διοίκησης. Μία απόσταση που αναμένεται να καλυφθεί προσεχώς με παρέμβαση Σαββίδη.

ΠΡΩΤΟΣ ο σκύλος θα γράψει και για το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο Αναστασιάδης με τον ΠΑΟΚ. Καταρχήν, να πούμε ότι αυτό θα είναι ΔΙΕΤΟΥΣ διάρκειας. Κάτι που αποδεικνύει και την εμπιστοσύνη της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ στο πρόσωπο του Άγγελου. Όσο για τις απολαβές, ο 60χρονος τεχνικός, μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του, θα "καθαρίσουν" ετησίως περίπου 400.000 ευρώ. Πέντε πάνω, πέντε κάτω, σε αυτό το ποσό θα τα βρουν.

Μιλάμε, πάντως, για καθαρές αποδοχές, χωρίς τα μπόνους. Αυτά είναι τα χρήματα που θα λάβει ο Αναστασιάδης και το τιμ του για τον ένα χρόνο του συμβολαίου.Τσάμπα πράγμα, δηλαδή, για τον Σαββίδη, αν αναλογισθεί κανείς ότι στον Χουμπ Στέφενς έδινε 2 εκατομμυρία ευρώ το χρόνο, ή ότι ο Ζήσης Βρύζας είχε συμφωνήσει με τον Σάντος (στο ραντεβού της Γλυφάδας) για 1,5 εκατομμύριο μαζί με το τιμ του Πορτογάλου.

Το θέμα, λοιπόν, θα κλείσει και επίσημα μόλις αναλάβει δράση ο Ιβάν. Δεν υπάρχει περίπτωση να στραβώσει η δουλειά γιατί ο ΠΑΟΚ θα χάσει πολύ επικοινωνιακά. Το μόνο που απομένει, πάντως, είναι το αφεντικό του Δικέφαλου να εγκρίνει μία ακόμα σημαντική δαπάνη. Πρόκειται για το ενοίκιο μιας μεζονέτας στο Πανόραμα. Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που το deal δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά. Μόλις ο Σαββίδης δώσει το "οκ", θα πέσουν οι τζίφρες και ο Αναστασιάσης θα γίνει και με τη βούλα ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Αυτά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags