Facebook Pixel Πάει και ο Κακά; (BINTEO)
| 2011-04-22 13:06:00

Πάει και ο Κακά; (BINTEO)

Πάει και ο Κακά; (BINTEO)

Ένα λαμπρό αστέρι αρχίζει να σβήνει ή απλώς μια αναποδιά της μοίρας που αναβάλει προς το παρόν τις «μαγικές» του παραστάσεις;

Ό,τι και να ισχύει το αποτέλεσμα είναι ένα… Ο παλιός, καλός Κακά δεν υπάρχει. Τα «ίχνη» του αγνοούνται και αγωνιστική του παρακμή στερεί από το ποδόσφαιρο μέρος της λάμψης του.

Σήμερα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός κλείνει 28 χρόνια ζωής. Λίγα 24ωρα νωρίτερα το… δώρο ήρθε από το «Μεστάγια», με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αρκετό (;), θα ρωτήσει κανείς… Και η απάντηση είναι όχι.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης νιώθει κάτι να λείπει και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από τις μέρες δόξας που ζούσε στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο τραυματισμός του το περασμένο καλοκαίρι τον άφησε αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Και τώρα που γύρισε, η επανενσωμάτωσή του μοιάζει δυσκολότερη από ποτέ. Αναζητεί ακόμα το καλό του πρόσωπο, τη φυσική του κατάσταση και τον τρόπο… να απαλλαχτεί από το φόβο.

Η μακράς διάρκειας απουσίας του είναι ολοφάνερο ότι του έχει κοστίσει. Περισσότερο ψυχολογικά, παρά σωματικά. Οι γιατροί άλλωστε του έχουν δώσει το Ok να συμμετέχει στους επίσημους αγώνες της «Βασίλισσας».

Και όποτε αυτό συμβαίνει, συνήθως περιορίζεται στη μετριότητα. Άγχος, φόβο; Κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει. Πάντως, ο καιρός έχει περάσει και ακόμα και να μην βρίσκεται στα κατάλληλα επίπεδα, θα μπορούσε- αν όλα πήγαιναν όντως καλά- να παρουσιάσει επί χόρτου ψήγματα του πλούσιου ταλέντου του.

Αντίθετα, δείχνει κακό πρόσωπο, «ανίκανο» να αντέξει το βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης και δικαίως οι διοικούντες αρχίζουν να… κλαίνε τα αμέτρητα εκατομμύρια που δαπάνησαν πριν δύο χρόνια για την απόκτησή του από τη Μίλαν.

Από το 2009 μέχρι σήμερα, ο διεθνής σούπερ σταρ έχει φορέσει μόλις 34 φορές τη λευκή φανέλα και έχει πετύχει 12 γκολ. Από αυτές οι εννέα μόλις είναι φετινές και η κατηφόρα φαίνεται να συνεχίζεται.

Ας ελπίσουμε τελικά ότι όλα αυτά θα αποδειχθούν μια κακή παρένθεση, πως σε βάθος χρόνου το κακό θα περάσει και όλοι θα τον (ξανα)χαζέψουμε στις οθόνες μας!

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags