Facebook Pixel Τα σενάρια για τους ευρω-αντιπάλους των ελληνικών ομάδων
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-25 20:00:00

Τα σενάρια για τους ευρω-αντιπάλους των ελληνικών ομάδων

Τα σενάρια για τους ευρω-αντιπάλους των ελληνικών ομάδων

Το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ψάξουν οι τέσσερις ελληνικές ομάδες που θα μπουν στη μάχη των play-offs, με τον Παναθηναϊκό που ξεκινά και από θέση ισχύος να διατηρεί αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στους ισχυρούς και των δύο προκριματικών γύρων που θα πρέπει να περάσει ώστε να βρεθεί στους ομίλους.

Η ΑΕΚ από τη μεριά της, όσο η Γκενκ είναι πάνω από την Άντερλεχτ τότε θα βρίσκεται στους ισχυρούς αυτού του γύρου, αλλά στο Βέλγιο είναι ακόμη όλα ρευστά. Όσο για τις υπόλοιπες διεκδικήτριες (ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου) θα είναι στους ανίσχυρους σε περίπτωση πρόκρισης οπότε οι πιθανοί αντίπαλοι θα είναι – βάσει πάντων των σημερινών δεδομένων – οι Μπενφίκα (Πορτογαλία), Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Άγιαξ (Ολλανδία), Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία) και Οντένσε (Δανία).

Πάντως ότι κι αν αλλάξει όσον αφορά αυτόν τον προκριματικό γύρο ο Παναθηναϊκός θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς ενώ μόνο για την ΑΕΚ όπως είπαμε υπάρχει το σενάριο να βρεθεί στους ανισχυρους αν τη θέση της Γκενκ πάρει η Άντερλεχτ στα play-offs του Βελγίου.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags