Facebook Pixel Επαφές για συνεργασία με Καντάφι η McLaren!
| 2011-04-28 14:04:00

Επαφές για συνεργασία με Καντάφι η McLaren!

Επαφές για συνεργασία με Καντάφι η McLaren!

Σε προχωρημένες συζητήσεις για οικονομική συνεργασία με την οικογένεια Καντάφι είχε βρεθεί η McLaren, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail».

Οι επαφές είχαν φτάσει μέχρι και στο στάδιο για το πώς θα εμφανιζόταν το μονοθέσιο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Formula 1, με τη διαφήμιση «Visit Libya» για να προωθηθεί ο τουρισμός στη χώρα, ένας τομέας που δραστηριοποιείται σε πολιτικό αλλά και επιχειρηματικό επίπεδο ο γιος του Λίβυου ηγέτη, Σαΐφ.

Ρόλο μεσάζοντα στις επαφές με την οικογένεια Καντάφι είχε αναλάβει ο Άλεξ Γουότερς, οδηγός της Formula 3, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο για τα χρήματα που θα εισέπραττε εφόσον ολοκληρωνόταν η συμφωνία με την αγγλική ομάδα, ωστόσο το ενδιαφέρον από τον Σαΐφ Καντάφι «πάγωσε».

Η «Daily Mail» αναφέρει πως έχει στην κατοχή της e-mail που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές, αλλά σε αυτά δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα της McLaren ή κάποιου στελέχους της. Hη ομάδα της Formula 1 ανέφερε μέσω εκπροσώπου της πως «… δεν έγινε καμία συνάντηση της ομάδας με εκπροσώπους του ομίλου επιχειρηματιών από τη Λιβύη και η συμφωνία ποτέ δεν προχώρησε».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags