Facebook Pixel «Αυτή τη φορά θα σηκώσουμε το Κύπελλο!»
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-30 15:45:00

«Αυτή τη φορά θα σηκώσουμε το Κύπελλο!»

«Αυτή τη φορά θα σηκώσουμε το Κύπελλο!»

Την πεποίθηση ότι ο Ατρόμητος θα γυρίσει στο Περιστέρι με το Κύπελλο Ελλάδος εξέφρασε ο πρόεδρος των παλαιμάχων των «κυανόλευκων», Σταύρος Κωνσταντινίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Sentra 103,3»:

Για την παρουσία των παλαιμάχων του Ατρομήτου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ: «Σχεδόν όλοι οι βετεράνοι θα είμαστε στον τελικό. Περίπου 20 θα είμαστε. Θα είμαστε όλοι μαζί στη Θύρα 23. Οι σχέσεις μας με την ΠΑΕ είναι άριστες».

Για τις παρουσίες του Ατρομήτου στο θεσμό του Κυπέλλου: «Το 1968 φτάσαμε στους ‘4’. Παίξαμε με τον ΠΑΟΚ και μετά την παράταση το παίξαμε κορώνα γράμματα. Το 1963 παίξαμε με τον Ολυμπιακό που μας έκοψε το δρόμο. Αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα σηκώσουμε το Κύπελλο».

Για τις πιθανότητες των δυο ομάδων: «Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να λέει κάτι παραπάνω γιατί είναι πιο έμπειρη ομάδα. Εμείς όμως δεν έχουμε άγχος. Έχουμε περισσότερη δίψα που θα μας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Πάντως και στον τελικό που φτάσαμε ήταν μεγάλος άθλος. Αποκλείσαμε και ομάδες όπως η Καβάλα, ο Ολυμπιακός Βόλου που έλεγαν οι φίλαθλοι ότι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Όμως τους αποκλείσαμε κι εκτός έδρας. Μακάρι να γίνει καλό παιχνίδι. Να το χαρεί ο κόσμος και να κερδίσει το ποδόσφαιρο».

Για το ενδεχόμενο ήττας του Ατρομήτου στον τελικό: «Προχωράμε μπροστά. Πάμε για του χρόνου. Αυτός ο τελικός θα δώσει στην ομάδα ένα νέο ξεκίνημα. Θα δώσει νέους φιλάθλους. Θα δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags