Facebook Pixel Απίθανη πρόβλεψη: "Γκολ απέναντι από τη Θύρα 7"!
| 2014-09-19 14:15:00

Απίθανη πρόβλεψη: "Γκολ απέναντι από τη Θύρα 7"!

Απίθανη πρόβλεψη: "Γκολ απέναντι από τη Θύρα 7"!

Δύο άνθρωποι είχαν πει στον Κώστα Μήτρογλου πως θα σκοράρει απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο ένας ήταν ο πατέρας του και ο άλλος ήταν ο Μίτσελ. Ο SportDog έχει το θέμα!

Πριν από το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Κώστας Μήτρογλου ήταν αγχωμένος. Τον "έτρωγε" το γεγονός ότι δεν είχε σκοράρει μετά από τόσο καιρό (300 ημέρες "άσφραιρος" είναι πολλές για τα δεδομένα του). Ήξερε ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση και το μόνο που ήθελε ήταν το γκολ για να πάρει μπροστά. Να "ξεμπουκώσει" όπως λέμε και να αρχίσει να "πυροβολεί" ξανά. Στο ματς πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες και ήταν επόμενο ότι ενόψει της μεγάλης πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ θα είχε το ψυχολογικό βάρος.

Δύο άνθρωποι, ωστόσο, ανέλαβαν δράση πριν από το παιχνίδι για να τον αποφορτίσουν. Ο πρώτος ήταν ο Μίτσελ που προόριζε τον Έλληνα φορ για βασικό απέναντι στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε και έπρεπε να αναλάβει το έργο να τον "φτιάξει" για τον σημαντικό αγώνα.  Ο Ισπανός τεχνικός, μετρ σε τέτοια θέματα, είπε στον "Μητρογκόλ" να μην ανησυχεί και πως στο παιχνίδι με την ισπανική ομάδα θα βρει επιτέλους δίχτυα. 

Την ίδια πρόβλεψη έκανε και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή που ήταν 100% σίγουρος πως ο γιος του θα σπάσει την ...γκίνια απέναντι στο ματς με την Ατλέτικο. Το φοβερό είναι ότι ο μπαμπάς του Μήτρογλου είχε προβλέψει και την εστία στην οποία θα έμπαινε το γκολ! "Μην ανησυχείς. Θα έρθει το γκολ με την Ατλέτικο. Αν σε βάλει ο προπονητής θα σκοράρεις. Το γκολ θα μπει απέναντι από τη Θύρα 7", ήταν η φοβερή πρόβλεψη του κύριου Γιώργου που βγήκε απόλυτα αληθινή μετά το εκπληκτικό γκολ του Μήτρογλου στο 3-1 του Ολυμπιακού απέναντι στην ισπανική ομάδα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η 40άρα μασέρ έκανε στοματικό σε 20χρονο ποδοσφαιριστή! Το μέγα σκάνδαλο ΕΔΩ
   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags