Facebook Pixel «Αν τα βρουν, έτοιμος να πάω στον ΠΑΟΚ»
| 2011-05-02 13:57:00

«Αν τα βρουν, έτοιμος να πάω στον ΠΑΟΚ»

«Αν τα βρουν, έτοιμος να πάω στον ΠΑΟΚ»

Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως θα τον βοηθούσε στην εξέλιξή του αν θα αγωνιζόταν με τον «δικέφαλο του βορρά» στην Ευρώπη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο «Sport 103 FM»:

Για το ενδεχόμενο να βγάλει ελληνικό διαβατήριο: «Αισθάνομαι σαν Έλληνας, επειδή αυτή η χώρα με έκανε αυτό που είμαι, με βοήθησε στην καριέρα μου, οπότε λογικό είναι να σκέφτομαι να βγάλω στο μέλλον και ελληνικό διαβατήριο».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Καβάλα: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι έτοιμος για τα πλέι οφ. Μίλησα και με τον Βιεϊρίνια, μου είπε ότι δούλεψαν σκληρά αυτό το διάστημα. Διαπίστωσα κι εγώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος, ήταν πολύ καλός με μας, δε μας επέτρεψε να κάνουμε ούτε ένα σουτ προς την εστία του Χαλκιά».

Για τα πλέι οφ: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Είδαμε τι έγινε πέρσι, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει σχεδόν όλα τα παιχνίδια και να τερματίζει στην πρώτη θέση των πλέι οφ. Το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό. Αν ο ΠΑΟΚ νικήσει τον Παναθηναϊκό, μπορεί να πάρει την πρώτη θέση. Και ο Παναθηναϊκός είναι μία σημαντική ομάδα στην Ελλάδα, αλλά ένα ματς στη γεμάτη Τούμπα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες. Αν ο ΠΑΟΚ δεν υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό και πάρει τους τρεις βαθμούς, θα τους δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα και θα μπει στα πλέι οφ με άλλον αέρα».

Για τις ελπίδες της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι επίσης μία σημαντική ομάδα στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω ότι τα μεγάλα φαβορί στα πλέι οφ είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο, θα πάει με αυτόν τον αέρα στα πλέι οφ, δεν πρέπει κανείς να την υποτιμήσει, αλλά δεν τη βλέπω να τα πηγαίνει τόσο καλά στα πλέι οφ».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Η κανονική σεζόν είναι διαφορετική από τα πλέι οφ. Δεν είναι ομάδα με μεγάλο μπάτζετ ή φιλοδοξίες και είναι ικανοποιημένος με τη συμμετοχή στην Ευρώπη. Οι άλλες ομάδες πρέπει να βγουν στην Ευρώπη».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του: «Έχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την Καβάλα, αλλά νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο δε μετράνε αυτά. Αν ένας παίκτης βρει μία οικονομική λύση, το συμβόλαιο μπορεί να λυθεί. Οι άνθρωποι βλέπουν και εκτιμούν αυτά που κάνω. Ασφαλώς θα ήμουν πολύ χαρούμενος, αν αγωνιζόμουν σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν αποφασίζω εγώ, αλλά οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ και της Καβάλας. Αν τα βρουν μεταξύ τους, είμαι έτοιμος να διαπραγματευτώ τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Αν όχι, θα συνεχίσω στην Καβάλα. Έχω αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ευρώπη με τον ΑΠΕΟΛ. Το να παίξω με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, όμως, θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό και θα μου δώσει την ευκαιρία να εξελιχθώ ακόμη περισσότερο». .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags