Facebook Pixel "Δεν φτάνει μια εκπομπή για να το αναλύσουμε"...
| 2014-09-29 17:17:00

"Δεν φτάνει μια εκπομπή για να το αναλύσουμε"...

"Δεν φτάνει μια εκπομπή για να το αναλύσουμε"...

Καλεσμένος στην «Αθλητική Κυριακή» ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο παλαίμαχος άσος και πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε για το ρόστερ της ομάδας, για το πόσο έχει επηρεάσει την Ένωση η αναβολή έναρξης της Football League, αλλά και για τους λόγους που αποχώρησε από την ομάδα...

- Η ΑΕΚ πάει για Α' Εθνική και είσαι μακριά από αυτό. Έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα αυτή σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης των παιχνιδιών, γιατί ήταν ένα σοκ το να πας στη Γ' Εθνική, τώρα στη Β' αντιμετωπίζεις αλλιώς τα παιχνίδια.

«Είναι από όλους αποδεκτό ότι πλέον η ΑΕΚ έχει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ποιότητα, έχουν προοπτική, έχουν ταλέντο, αρκεί να το δείξουν μέσα στο γήπεδο. Σήμερα επειδή παρακολούθησα το παιχνίδι (σ.σ. φιλικό με τη Λαμία), νομίζω ότι η ΑΕΚ αντιμετώπισε ακριβώς αυτό που θα έχει να αντιμετωπίσει όλη τη χρονιά στη Β' Εθνική, ομάδες που θα παίζουν 120% εναντίον της. Πολύ πειθαρχημένα, πολύ κλειστά και θα πρέπει να εκμεταλλεύεται την κάθε ευκαιρία για να πετυχαίνει το στόχο της. Νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα, θα καταφέρει το στόχο της και το καλοκαίρι του 2015 θα είναι στη Σούπερ Λίγκα, εκεί που πραγματικά αξίζει.

Διαβάστε αναλυτικά στο aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags