Facebook Pixel Σχέδια Αμπράμοβιτς για… sexy football!
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-03 14:23:00

Σχέδια Αμπράμοβιτς για… sexy football!

Σχέδια Αμπράμοβιτς για… sexy football!

Τα βρετανικά ΜΜΕ εμφανίζουν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς αποφασισμένο να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη του το καλοκαίρι για να κάνει ανταγωνιστική την Τσέλσι. 

Δημοσίευμα της εφημερίδας «SUN» αποκαλύπτει τα μεταγραφικά σχέδια του βαθύπλουτου ιδιοκτήτης της Τσέλσι και υποστηρίζει πως είναι διατεθειμένος να ξοδέψει το ποσό των 90 εκατ. ευρώ για να ξεκινήσει και πάλι η ομάδα του να παίζει… σέξι ποδόσφαιρο.

«Ο Ρόμαν θέλει πάντοτε να βλέπει την Τσέλσι να παίζει αυτό που αναφέρει ο ίδιος ως sexy football. Και θα κάνει κινήσεις έτσι ώστε να αποφεύγονται πλέον νίκες του 1-0», αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος εκ των έσω της αγγλικής ομάδας.

Καταρχήν ο Ρώσος μεγιστάνας επιμένει για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας, καθώς τον θεωρεί ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Φρανκ Λάμπαρντ. Πέρα από τον άσο της Άρσεναλ, έχει στις προτεραιότητες του τον Γκάρεθ Μπέιλ της Τότεναμ και τον Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ του Άγιαξ.

Επίσης, στο δημοσίευμα αναφέρονται ως πιθανοί στόχοι του Αμπράμοβιτς και οι Γουέσλι Σνάιντερ, Τόμας Μίλερ, Άνταμ Τζόνσον, Ματ Τζάρβις, Άσλεϊ Γιανγκ, Τζοκ Ρόντγουελ, Μαρουάνε Φελαϊνι, Λούκας Μόντριτς και Αντρέι Αρσάβιν.

Να σημειώσουμε πως στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Ρώσος κροίσος δαπάνησε περίπου 60 εκατ. ευρώ για την απόκτηση των Φερνάντο Τόρες (Λίβερπουλ) και Νταβίντ Λουίς (Μπενφίκα).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags